Chorizo peste noapte și coaceți ouă

Chorizo peste noapte și coacerea ouălor este un fără gluten și primar felul principal. Pentru $1.27 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 24g de proteine, 33g de grăsime, și un total de 413 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați ouă, coriandru, amestecați și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma ouăle, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 9 ore și 25 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor este destul de rău. Încercați Peste Noapte Tex-Mex Ou Coace, Peste noapte șuncă și brânză coace, și Rotini Coace Peste Noapte pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pulverizați vasul de copt din sticlă pătrat de 8 inci (2 litri) cu spray de gătit. În tigaie de 10 inci, gătiți cârnați la foc mediu-mare 5 până la 7 minute, amestecând ocazional, până când nu mai este roz; scurgere.
Într-un castron mare, amestecați cârnații și ingredientele rămase, cu excepția salsa.
Se toarnă în vasul de copt. Capac; refrigerați cel puțin 8 ore, dar nu mai mult de 24 de ore.
Se încălzește cuptorul la 350 F.
Coaceți descoperit 50 până la 60 de minute sau până când cuțitul introdus în centru iese curat.