Chocolate Creme Brulee

Chocolate Creme Brulee
Chocolate Creme Brulee este o rețetă mediteraneană care servește 8. O porție conține 478 calorii, 6g de proteine, și 41G de grăsime. Pentru 96 cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați lichior de ciocolată, pudră de cacao, ciocolată și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 118 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 7 ore și 20 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Funcționează bine ca desert. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 34%, acest fel de mâncare nu este atât de uimitor. Rețete similare includ Cremă de ciocolată albă Brulee cu căpșuni {Creme Brulee Kit Giveaway}, Chocolate Creme Brulee, și Ciocolata Cu Crema De Zahar Ars.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 300 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Într-o cratiță medie, combinați smântâna, 3/4 cană de zahăr, ciocolata, lichiorul, cacao și vanilia. Gatiti la foc mediu-mic, amestecand ocazional, pana se formeaza bule in jurul marginilor tigaiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
LichiorLichior
VanilieVanilie
Pudră De CacaoPudră De Cacao
CremăCremă
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
TigaieTigaie
3
Se ia de pe foc și se lasă deoparte.
4
Într-un castron mare, bateți gălbenușurile de ou până când sunt combinate. Adăugați treptat o parte din amestecul de smântână fierbinte în gălbenușuri de ou bătute, pentru a se tempera.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
CremăCremă
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
5
Bateți amestecul de ouă în amestecul de smântână fierbinte rămas, amestecând continuu. Dacă se formează bulgări, turnați amestecul într-un bol printr-o strecurătoare fină cu plasă de sârmă. Împărțiți uniform amestecul în 6 până la 8 ramekine rezistente la flacără. Aranjați ramekins într-un vas de copt de 13 x 9 inci și umpleți vasul cu apă fierbinte de 1 1/2 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă
ApăApă
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
SitaSita
Tava De CoptTava De Copt
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
BatetiBateti
BolBol
6
Coaceți până când crema s-a întărit și este fermă, aproximativ 30 până la 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
7
Lăsați să se răcească pe rafturile de sârmă, apoi înfășurați în folie de plastic rezistentă și răciți cel puțin 6 până la 8 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
8
Presărați fiecare cremă uniform cu puțin din restul de 2 linguri de zahăr. Se fierbe 5 1/2 inci de la căldură până când zahărul se topește și devine o culoare caramel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Culoare CaramelCuloare Caramel
CremăCremă
ZahărZahăr
9
Scoateți cremele din cuptor și lăsați să stea 5 minute pentru a permite zahărului să se întărească. Zahărul poate fi, de asemenea, rumenit cu o torță culinară profesională.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor

Vin recomandat: șampanie, Portul Tawny, Sauternes

Creme Brulee funcționează foarte bine cu Champagne, Tawny Port și Sauternes. Sauternes, portul Tawny și șampania completează toate o cremă cremă brulee. Puteți încerca șampanie Andre Clouet brut ros nr.3. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 53 de dolari pe sticlă.
Șampanie Andre Clouet Brut Rose Nr. 3
Șampanie Andre Clouet Brut Rose Nr. 3
DificultateExpert
Gata În7 hrs, 20 m.
Porții8
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista