Chocolate Chip-Toffee Cheesecake
Chocolate Chip-Toffee Cheesecake necesită în jur 5 ore și 45 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 12 și costă 70 de cenți pe porție. O porție conține 310 calorii, 4G de proteine, și 23g de grăsime. Această rețetă de la Betty Crocker are 44 de fani. Un amestec de bucăți de caramel acoperite cu ciocolată, cremă de brânză, vanilie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 18%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare sunt Chocolate Chip-Toffee Cheesecake, Cheesecake Cu Trufe De Ciocolată, și Chocolate Chip-Toffee Scones.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 300 F. în bol mediu, se amestecă firimiturile, 2 linguri de zahăr și untul. În tigaia cu formă de arc de 9 inci, apăsați amestecul de firimituri în partea de jos și 1 până la 1 1/2 inci în sus.
Într-un castron mare, bateți crema de brânză, 1/2 cană de zahăr și vanilia cu mixerul electric la viteză medie până la omogenizare.
Adăugați ouă, pe rând, bătând până se omogenizează după fiecare adăugare. Rezervați 2 linguri de bucăți de caramel pentru garnitură; amestecați ușor bucățile de caramel rămase în amestecul de brânză cremă.
Se toarnă amestecul în crustă.
Coaceți 50 până la 60 de minute sau până când este setat. Opriți cuptorul; lăsați ușa deschisă 4 inci. Cheesecake rece în cuptor 30 de minute.
Scoateți cheesecake-ul din cuptor; așezați-l pe raftul de răcire. Fără eliberarea sau îndepărtarea laterală a tigaiei, rulați cu atenție spatula metalică de-a lungul părții cheesecake-ului pentru a slăbi. Se răcește 30 de minute. Rulați spatula metalică de-a lungul părții cheesecake pentru a slăbi din nou. Se dă la frigider neacoperit până se răcește bine, cel puțin 3 ore.
Într-un castron mic cu microunde, chipsuri de ciocolată cu microunde și frișcă neacoperite la 20 până la 30 de secunde sau până când chipsurile sunt topite și pot fi agitate netede. Se răcește 5 minute.
Întindeți toppingul uniform deasupra cheesecake-ului.
Se presara rezervat 2 linguri toffee biți în jurul marginii exterioare. Refrigerați până când toppingul este setat, aproximativ 15 minute.
Scoateți partea de tigaie înainte de servire.