Chocolate Chip-Cherry Cobbler
Chocolate Chip-Cherry Cobbler este un fără gluten desert. Această rețetă servește 6. O porție conține 255 calorii, 1g de proteine, și 12g de grăsime. Pentru 75 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați extract de migdale, chipsuri de ciocolată semidulce, frișcă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cobbler De Cireșe Cu Ciocolată Fără Gluten, Cizmar Cu Cireșe De Ciocolată, și Ciocolată-Cireș Cizmar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177°.în caserola de 1 1/2 litru, amestecați umplutura de plăcintă, sucul de portocale și extractul de migdale. Cuptor cu microunde neacoperit la mare aproximativ 4 minute sau până când Bulbuc în jurul marginii; se amestecă.
Într-un castron mediu, amestecați ingredientele rămase, cu excepția a 1/2 linguriță de zahăr cu lingura până se formează aluatul rigid. Aruncați aluatul cu 6 linguri (aproximativ 1/4 cană fiecare) pe umplutura caldă de plăcintă.
Presărați 1/2 linguriță de zahăr peste aluat.
Coaceți 30 până la 35 de minute sau până când toppingul este maro auriu.