Chocolate Chip-Cherry Cobbler

Chocolate Chip-Cherry Cobbler
Chocolate Chip-Cherry Cobbler este un fără gluten desert. Această rețetă servește 6. O porție conține 255 calorii, 1g de proteine, și 12g de grăsime. Pentru 75 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați extract de migdale, chipsuri de ciocolată semidulce, frișcă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cobbler De Cireșe Cu Ciocolată Fără Gluten, Cizmar Cu Cireșe De Ciocolată, și Ciocolată-Cireș Cizmar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 177°.în caserola de 1 1/2 litru, amestecați umplutura de plăcintă, sucul de portocale și extractul de migdale. Cuptor cu microunde neacoperit la mare aproximativ 4 minute sau până când Bulbuc în jurul marginii; se amestecă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Extract De MigdaleExtract De Migdale
Suc De PortocaleSuc De Portocale
Plăcintă De UmplerePlăcintă De Umplere
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Cu MicroundeCuptor Cu Microunde
CuptorCuptor
2
Într-un castron mediu, amestecați ingredientele rămase, cu excepția a 1/2 linguriță de zahăr cu lingura până se formează aluatul rigid. Aruncați aluatul cu 6 linguri (aproximativ 1/4 cană fiecare) pe umplutura caldă de plăcintă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Plăcintă De UmplerePlăcintă De Umplere
AluatAluat
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Presărați 1/2 linguriță de zahăr peste aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
ZahărZahăr
4
Coaceți 30 până la 35 de minute sau până când toppingul este maro auriu.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
5
Se servește cald.

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Southern funcționează foarte bine cu Riesling, vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Ai putea încerca Selbach Oster Zeltinger Himmelreich Riesling Kabinett Halbtrocken. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4 stele din 5 și un preț de aproximativ 21 de dolari pe sticlă.
Selbach Oster Zeltinger Himmelreich Riesling Kabinett Halbtrocken
Selbach Oster Zeltinger Himmelreich Riesling Kabinett Halbtrocken
# 95 Wine Spectator Top 100 din 2017Este mai bogat și mai puțin mentă decât de obicei, dar îmi place bogăția în acest vintage, care poate folosi puțin gras; așa că anticipează un vin cu mai mult măr și mai puțină mentă; chestii crocante. Coletul se numește Heel și se află în dreapta Anrecht, de unde provine unul dintre cei mai mari trio de vinuri en-bloc.
DificultateMediu
Gata În50 m.
Porții6
Scor De Sănătate1
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista