Chocolate Chip Brownie Torte

Chocolate Chip Brownie Torte
Rețeta de ciocolată Brownie Torte ar putea satisface pofta americană în aproximativ 4 ore și 5 minute. O porție conține 806 calorii, 9g de proteine, și 53G de grăsime. Această rețetă servește 10 și costă 1,02 USD pe porție. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest desert. Mergeți la magazin și ridicați praful de copt, făina de aur, chipsurile de ciocolată semidulce și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort de ciocolată Brownie cu Mousse de ciocolată albă și banane caramelizate, Chocolate Chip Brownie Cheesecakes, și Chocolate Chip Shortbread Brownie pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 177°.linie tigaie de 15x10x1 inci cu hârtie cerată sau folie; ungeți cu scurtare. Rezervați 1 cană de chipsuri de ciocolată pentru glazură și garnitură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De CiocolatăChipsuri De Ciocolată
ScurtareaScurtarea
GlazuraGlazura
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
CuptorCuptor
TigaieTigaie
2
În cratița de 3 litri, topiți untul și restul de 1 cană de chipsuri de ciocolată la foc mediu, amestecând ocazional; se ia de pe foc. Se amestecă zahărul granulat, făina, nucile, praful de copt, vanilia, sarea și ouăle.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr GranulatZahăr Granulat
Chipsuri De CiocolatăChipsuri De Ciocolată
Praf De CoptPraf De Copt
VanilieVanilie
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
OuăOuă
NuciNuci
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
3
Se întinde uniform în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Coaceți 18 până la 23 de minute sau până când scobitoarea introdusă în centru iese curată. Se răcește 10 minute; întoarceți-vă cu susul în jos pe raftul de răcire. Îndepărtați cu grijă hârtia cerată. Se răcește brownie complet, aproximativ 1 oră.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
ScobitoriScobitori
CuptorCuptor
5
Într-un castron mediu, bateți frișca, zahărul pudră și vanilia cu mixerul electric la viteză mare până la rigidizare. Se amestecă 2/3 cană chipsuri de ciocolată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De CiocolatăChipsuri De Ciocolată
Zahăr PudrăZahăr Pudră
FrișcăFrișcă
VanilieVanilie
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
6
Tăiați brownie transversal în 4 bucăți egale, 10x3 3/4 inci. Tăiați marginile rigide ale brownie - ului, dacă este necesar.
7
Așezați 1 bucată pe farfuria de servire; întindeți deasupra aproximativ 3/4 cană glazură. Repetați de două ori. Se acoperă cu bucata de brownie rămasă. Înghețați părțile laterale și partea superioară cu glazura rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GlazuraGlazura
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
8
Se ornează cu 1/3 cană de chipsuri de ciocolată rezervate. Capac; refrigerați cel puțin 2 ore până la răcire, dar nu mai mult de 48 de ore. A se păstra acoperit la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De CiocolatăChipsuri De Ciocolată
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 5 m.
Porții10
Scor De Sănătate5
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista