Chocolate Chip Brownie Torte
Rețeta de ciocolată Brownie Torte ar putea satisface pofta americană în aproximativ 4 ore și 5 minute. O porție conține 806 calorii, 9g de proteine, și 53G de grăsime. Această rețetă servește 10 și costă 1,02 USD pe porție. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest desert. Mergeți la magazin și ridicați praful de copt, făina de aur, chipsurile de ciocolată semidulce și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort de ciocolată Brownie cu Mousse de ciocolată albă și banane caramelizate, Chocolate Chip Brownie Cheesecakes, și Chocolate Chip Shortbread Brownie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177°.linie tigaie de 15x10x1 inci cu hârtie cerată sau folie; ungeți cu scurtare. Rezervați 1 cană de chipsuri de ciocolată pentru glazură și garnitură.
În cratița de 3 litri, topiți untul și restul de 1 cană de chipsuri de ciocolată la foc mediu, amestecând ocazional; se ia de pe foc. Se amestecă zahărul granulat, făina, nucile, praful de copt, vanilia, sarea și ouăle.
Se întinde uniform în tigaie.
Coaceți 18 până la 23 de minute sau până când scobitoarea introdusă în centru iese curată. Se răcește 10 minute; întoarceți-vă cu susul în jos pe raftul de răcire. Îndepărtați cu grijă hârtia cerată. Se răcește brownie complet, aproximativ 1 oră.
Într-un castron mediu, bateți frișca, zahărul pudră și vanilia cu mixerul electric la viteză mare până la rigidizare. Se amestecă 2/3 cană chipsuri de ciocolată.
Tăiați brownie transversal în 4 bucăți egale, 10x3 3/4 inci. Tăiați marginile rigide ale brownie - ului, dacă este necesar.
Așezați 1 bucată pe farfuria de servire; întindeți deasupra aproximativ 3/4 cană glazură. Repetați de două ori. Se acoperă cu bucata de brownie rămasă. Înghețați părțile laterale și partea superioară cu glazura rămasă.
Se ornează cu 1/3 cană de chipsuri de ciocolată rezervate. Capac; refrigerați cel puțin 2 ore până la răcire, dar nu mai mult de 48 de ore. A se păstra acoperit la frigider.