Choc-fondanți de arahide cu pământ de ciocolată și cireșe
Choc-fondanți de arahide cu pământ de ciocolată și cireșe durează aproximativ 1 oră și 30 de minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 16g de proteine, 46G de grăsime, și un total de 803 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 2,17 USD pe porție. 25 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Funcționează bine ca fel principal. Mergeți la magazin și ridicați unt, unt de arahide crocant, compot de cireșe cu borcan mare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Cu o lingură scor de 53%, acest fel de mâncare este destul de bun. Fondante De Ciocolată Fără Făină, Fondante de ciocolată pecan, și Espresso Și Fondante De Ciocolată sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 180C / 160C ventilator / gaz
Tăiați subțire tortul de ciocolată și așezați-l pe tăvi de copt căptușite cu pergament de copt.
Coaceți timp de 30 de minute, întorcând feliile la jumătate, până când sunt crocante la atingere. Puneți într-un robot de bucătărie și bateți la firimituri crocante. Se va păstra bine până la o săptămână într-o cutie etanșă.
Faceți fondanții perindând bine 6 forme dariole cu unt topit. Se răcește timp de 1 min, apoi se perie din nou. Puneți o lingură de pudră de cacao într-una și agitați astfel încât întregul interior să fie acoperit, apoi răsturnați restul în următorul și atingeți partea de jos a dariolei pentru a scoate orice exces. Repetați cu toate dariolele.
Bateți împreună untul înmuiat, untul de arahide, zahărul și vanilia pentru a le crema, apoi bateți ouăle, urmate de făină. Se amestecă ciocolata topită și se împarte între dariole. Se răcește până la 24 de ore.
Pentru a servi, încălziți cuptorul la 200C / 180C ventilator / gaz
Coaceți fondanții timp de 10-12 minute blatul va fi setat, dar ar trebui să simțiți un mijloc moale atunci când îl prod.
Adăugați o grămadă mică de pământ pe fiecare farfurie și acoperiți cu o cireșă sau puneți solul într-o mini găleată sau ghiveci.
Adăugați o lingură de compot de cireșe pe fiecare farfurie și acoperiți cu o lingură de înghețată de vanilie. În cele din urmă, întoarceți cu atenție fiecare fondant de ciocolată pe farfuria pe care ar trebui să o iasă ușor.