Chipsuri moraviene cu glazură regală
Nevoie de o desert fără lactate și vegetarian? Chipsurile moraviene cu glazură regală ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. Această rețetă servește 40. Pentru 16 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 1g de grăsime, și un total de 94 calorii. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 3 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați bicarbonat de sodiu, apă, melasă nesulfurată și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este improvizabil. Încercați Glazură Regală, Glazură Regală, și Glazură Regală pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Scurtarea pulsului, zahărul brun și melasa într-un robot de bucătărie până la omogenizare. Între timp, amestecați făina, bicarbonatul de sodiu, condimentele și sarea.
Adăugați la procesor și amestecați doar până se combină.
Întoarceți aluatul pe o suprafață făinoasă și frământați scurt, lăsând aluatul să absoarbă puțin mai multă făină dacă este lipicios. Împărțiți aluatul în jumătate și formați fiecare jumătate într-un pătrat de 3 inci. Înfășurați fiecare în folie de plastic și răciți cel puțin 1 zi.
Preîncălziți cuptorul la 325 F cu suportul în mijloc. Tapetați 2 foi mari de copt cu hârtie pergament.
Întindeți 1 bucată de aluat pe o cârpă de patiserie cu făină folosind sucitor acoperit cu mânecă cu făină până când este foarte subțire (mai puțin de 1/16 inch grosime), aproximativ un pătrat de 15 inci.
Tăiați formele cu tăietori de prăjituri și, folosind spatula offset pentru a transfera, aranjați aproximativ 1/2 inch pe foi de copt.
Coaceți fursecurile, câte 1 foaie, 10 minute.
Lăsați să stea 1 minut pe foaie, apoi slăbiți cu spatula și transferați pe pergament într-un suport pentru a fi crocant, aproximativ 10 minute. Dacă primul lot nu este crocant, coaceți încă 1 minut (pe foaia de copt), apoi coaceți loturile rămase 10 până la 11 minute. Se răcește cookie-urile complet pe raft.
Repetați cu aluatul rămas (foi de copt reci și tapetați cu pergament proaspăt). Reroll resturi o dată pentru cookie-uri suplimentare, dacă se dorește.
Bateți împreună ingredientele de glazură într-un castron mare cu un mixer electric la viteză medie până când sunt combinate, aproximativ 1 minut. Creșteți viteza la mare și bateți până când glazura deține vârfuri moi, cu aproximativ 3 minute mai mult. Dacă doriți, împărțiți glazura și adăugați colorant alimentar.
Umpleți pungile de patiserie cu glazură și pipă decorativ pe fursecuri, apoi lăsați să se stabilească, aproximativ 1 oră.
* Aluatul poate fi răcit până la 2 săptămâni. * Cookie-urile (fără glazură) se păstrează într-un recipient etanș la temperatura camerei 1 lună. * Glazura poate fi făcută cu 1 zi înainte și răcită, suprafața sa acoperită cu un prosop de hârtie umed și castron acoperit cu folie de plastic. Bateți cu mixerul cu 1 până la 2 minute înainte de utilizare.