Chipsuri De Susan Wonton
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete chinezești, așa că încercați chipsurile Sesame Wonton. Această rețetă face 4 porții cu 52 calorii, 1g de proteine, și 2G de grăsime fiecare. Pentru 17 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este adus la tine de retetele mele. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. Mergeți la magazin și ridicați ulei de susan, sare, ambalaje wonton și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 26%. Încercați Chipsuri De Susan Wonton, Crab fierbinte Rangoon Dip cu susan Wonton chipsuri, și Tartar de Tunan și Avocado cu Caviar din California pe chipsuri de susan Wonton pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 42
Tăiați ambalajele wonton în jumătate în diagonală. Aranjați triunghiurile într-un singur strat pe o foaie de copt acoperită cu spray de gătit.
Periați uniform cu ulei de susan închis la culoare.
Se presară uniform cu semințe de susan și sare.
Coaceți la 425 timp de 4 minute sau până se rumenesc.
Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling
Asiaticul poate fi asociat cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Un vin pe care l-ai putea încerca este Lubanzi Chenin Blanc. Are 4,1 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 16 dolari.
![Lubanzi Chenin Blanc]()
Lubanzi Chenin Blanc
Lubanzi Chenin Blanc 2018 este extras dintr-un amestec de viță de vie mai veche, uscată de crescătorie și viță de vie mai tânără, irigată prin picurare. Culoarea sa adâncă de paie indică atât prospețimea coaptă, cât și complexitatea. Nasul aduce mai întâi fructe tropicale și de piatră, provocând gânduri de mandarină și litchi. Palatul este rotund și cărnos, împingând din nou litchi înainte, împreună cu piersica albă, caisul și mărul verde, toate purtate de o notă de aciditate ridicată. Există luminozitate și un ușor indiciu de pâine proaspăt coaptă pe tot parcursul. Finisajul este lung, moale și afectuos.