Chipsuri de sare și oțet Pita
Sare și oțet Pita Chips-uri este un vegan rețetă cu 8 porții. O porție conține 60 calorii, 2G de proteine, și 0g de grăsime. Pentru 28 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta este adus la tine de retetele mele. Un amestec de sare kosher, oțet de malț, runde de pita și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 21 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor nu este atât de mare. Rețete similare sunt Chipsuri de sare și oțet de rozmarin, Sare de mare de rozmarin și chipsuri de sfeclă de oțet, și Chipsuri de cartofi cu sare și oțet de casă.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 40
Împărțiți fiecare pita pe jumătate orizontal și tăiați fiecare în 6 pene.
Așezați pene, tăiați părțile în sus, pe o foaie de copt negreșită.
Periați oțetul uniform peste pene; presărați sare kosher.
Coaceți la 400 timp de 11 până la 12 minute sau până când sunt crocante.