Chipsuri de sare și oțet Pita

Chipsuri de sare și oțet Pita
Sare și oțet Pita Chips-uri este un vegan rețetă cu 8 porții. O porție conține 60 calorii, 2G de proteine, și 0g de grăsime. Pentru 28 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta este adus la tine de retetele mele. Un amestec de sare kosher, oțet de malț, runde de pita și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 21 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor nu este atât de mare. Rețete similare sunt Chipsuri de sare și oțet de rozmarin, Sare de mare de rozmarin și chipsuri de sfeclă de oțet, și Chipsuri de cartofi cu sare și oțet de casă.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 40
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
2
Împărțiți fiecare pita pe jumătate orizontal și tăiați fiecare în 6 pene.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană Margarină Redusă în Grăsimi, Topită1/4 Cană Margarină Redusă în Grăsimi, Topită
3
Așezați pene, tăiați părțile în sus, pe o foaie de copt negreșită.
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
4
Periați oțetul uniform peste pene; presărați sare kosher.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii FiecareCartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii Fiecare
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
5
Coaceți la 400 timp de 11 până la 12 minute sau până când sunt crocante.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
DificultateNormal
Gata În21 m.
Porții8
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista