Chipsuri de pătlagină condimentate picante
Uită să ieși să mănânci sau să comanzi mâncare la pachet de fiecare dată când îți poftești mâncare americană. Încercați să faceți acasă chipsuri de pătlagină condimentate picante. Această rețetă face 4 porții cu 266 de calorii, 3 g de proteine și 4 g de grăsime fiecare. Pentru 71 de cenți per porție, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Vă este adus de Foodnetwork. Funcționează bine ca garnitură. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână piper, ulei de canolan, scorțișoară măcinată și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetariană și vegană. Cu un scor de 31%, acest fel de mâncare nu este atât de uimitor. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Cartofi prăjiți cu patlagină cu unt și avocado condimentat, chipsuri de pătlagină și chipsuri de pătlagină.
Instrucțiuni
Puneți pătlaginele într-un castron cu apă rece pentru a se înmuia timp de 30 până la 40 de minute (acest lucru va ajuta să le curățați mai ușor).
Combinați sarea, usturoiul, zahărul, pudra de ardei iute, chimenul, boia de ardei, cimbru, piperul, ienibaharul, scorțișoara și cățeii într-o tigaie uscată și prăjiți ușor până devine aromat, 1 până la 2 minute. Pus deoparte.
Preîncălziți o oală mare cu ulei de canola la 350 de grade F.
Curățați pătlaginele și, folosind o mandolină, tăiați-le mărunt pe lungime. Lucrând în loturi, prăjiți feliile de pătlagină în uleiul încins până devin aurii și crocante, 2 până la 3 minute.
Se scurge pe o farfurie tapetata cu prosop de hartie.
Odată ce toate feliile de pătlagină sunt prăjite, aruncați-le în amestecul de condimente prăjite și serviți.