Chipsuri de pita la cuptor cu baie de trei cepe carbonizate
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați chipsuri de Pita coapte cu trei cepe carbonizate. O porție conține 534 calorii, 7g de proteine, și 44G de grăsime. Pentru $1.28 pe portie, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Super Bowl va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Mergeți la magazin și ridicați sosul worcestershire, uleiul de măsline, sucul de lămâie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Chipsuri Pita Coapte - Chipsuri Pita Condimentate Sănătoase, Baie de ceapă caramelizată servită cu chipsuri de Pita, și Totul La Cuptor Chips-Uri Pita pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Combinați uleiul de măsline, 1/2 lingură de sare, boia afumată, praful de usturoi și piperul într-un bol mic.
Ungeți uleiul condimentat pe prima pita, stivuiți o altă pita deasupra și repetați până când aveți 3 pitas. Repetați, făcând oa doua stivă.
Folosiți un cuțit pentru a tăia teancul în 8 pene. Repetați cu a doua stivă. Aranjați chipsurile într-un singur strat pe o foaie de copt.
Coaceți timp de 10 minute. Întoarceți și coaceți până la auriu și prăjit, încă 2 până la 3 minute.
Presărați chipsurile cu restul de 1/2 lingură de sare imediat ce le scoateți din cuptor.
Se servește cu scufundarea cu trei cepe carbonizate.
Încălziți o tigaie la grătar la foc mediu-mare.
Periați ceapa și ceapa cu ulei de măsline. Grătați până se înmoaie și exteriorul este carbonizat, aproximativ 5 minute pentru scallions și 10 minute pentru ceapă. Se toacă ceapa și se taie ceapa foarte subțire. Puneți într-un castron.
Adăugați smântână, mascarpone, Worcestershire, suc de lămâie, sare, piper, arpagic și sos fierbinte și amestecați împreună. Se răcește cel puțin 30 de minute înainte de servire.