Chipsuri De Piersici

Chipsuri De Piersici
Chipsurile de piersici ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 12. Pentru 84 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 334 calorii, 5g de proteine, și 14g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de unt, făină, zahăr granulat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Chipsuri De Piersici, Chipsuri De Piersici La Grătar, și Chipsuri De Piersici De Mure pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Adăugați piersicile și albiți timp de 1 minut pentru a le slăbi pielea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piersici Albe Coapte, Curatate De Coaja, Fara Samburi Si TocatePiersici Albe Coapte, Curatate De Coaja, Fara Samburi Si Tocate
2
Transferați piersicile pe o foaie mare de copt cu margini. Când este suficient de rece pentru a manipula, decojiți pielea și tăiați piersicile în zaruri de 1/2 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piersici Albe Coapte, Curatate De Coaja, Fara Samburi Si TocatePiersici Albe Coapte, Curatate De Coaja, Fara Samburi Si Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
3
Transferați piersicile într-un castron mare și presărați cu amidon de porumb. Aruncați bine pentru a acoperi și lăsați să stea câteva minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cutie (12 Uncii) Sifon De Crema Dietetica1 Cutie (12 Uncii) Sifon De Crema Dietetica
Piersici Albe Coapte, Curatate De Coaja, Fara Samburi Si TocatePiersici Albe Coapte, Curatate De Coaja, Fara Samburi Si Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
4
Preîncălziți cuptorul la 32
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru PetreceriPentru Petreceri
5
Unt și zahăr douăsprezece ramekins de 5 uncii și aranjați-le pe o foaie de copt mare, cu margini. Puneți piersicile în ramekins și presărați cu topping.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piersici Albe Coapte, Curatate De Coaja, Fara Samburi Si TocatePiersici Albe Coapte, Curatate De Coaja, Fara Samburi Si Tocate
1/4 De Kilogram De Ciuperci Morel1/4 De Kilogram De Ciuperci Morel
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
6
Coaceți chipsurile timp de aproximativ 1 oră, până când umplutura se fierbe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ChipsChips
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru PetreceriPentru Petreceri
7
Scoateți ramekinele din cuptor și creșteți temperatura la 40
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
Pentru PetreceriPentru Petreceri
8
Coaceți chipsurile pe raftul superior timp de aproximativ 8 minute, până când toppingul este rumenit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ChipsChips
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru PetreceriPentru Petreceri
9
Serviți cald sau la temperatura camerei cu înghețată, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista