Chipsuri De Piersici
Chipsurile de piersici ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 12. Pentru 84 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 334 calorii, 5g de proteine, și 14g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de unt, făină, zahăr granulat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Chipsuri De Piersici, Chipsuri De Piersici La Grătar, și Chipsuri De Piersici De Mure pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Adăugați piersicile și albiți timp de 1 minut pentru a le slăbi pielea.
Transferați piersicile pe o foaie mare de copt cu margini. Când este suficient de rece pentru a manipula, decojiți pielea și tăiați piersicile în zaruri de 1/2 inci.
Transferați piersicile într-un castron mare și presărați cu amidon de porumb. Aruncați bine pentru a acoperi și lăsați să stea câteva minute.
Preîncălziți cuptorul la 32
Unt și zahăr douăsprezece ramekins de 5 uncii și aranjați-le pe o foaie de copt mare, cu margini. Puneți piersicile în ramekins și presărați cu topping.
Coaceți chipsurile timp de aproximativ 1 oră, până când umplutura se fierbe.
Scoateți ramekinele din cuptor și creșteți temperatura la 40
Coaceți chipsurile pe raftul superior timp de aproximativ 8 minute, până când toppingul este rumenit.
Serviți cald sau la temperatura camerei cu înghețată, dacă doriți.