Chipsuri De Parmezan La Cuptor

Chipsuri De Parmezan La Cuptor
Chipsurile de parmezan din cuptor ar putea fi doar fără gluten rețeta pe care ai căutat-o. Pentru 31 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 8g de grăsime, și un total de 188 calorii. Această rețetă servește 6. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. 277 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Un amestec de cartofi de copt, sare, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Multor oameni le-a plăcut foarte mult această garnitură. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Pește prăjit la cuptor și chipsuri de parmezan, Cele mai bune chipsuri de cuptor, și Chipsuri De Cuptor Cu Dovlecei.

Instrucțiuni

1
Tăiați cartofii în 1/4-in. felii; așezați pe o foaie de copt unsă într-un singur strat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
2
Combinați untul, ceapa, sarea, piperul și boiaua; periați pe o parte a cartofilor, apoi întoarceți și periați cealaltă parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
UntUnt
PiperPiper
CeapăCeapă
SareSare
3
Se coace, neacoperit, la 425 de minute, timp de 15-20 de minute sau până când cartofii sunt fragezi și aurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
4
Se presară cu brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții6
Scor De Sănătate1
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista