Chipsuri De Parmezan La Cuptor

Chipsurile de parmezan din cuptor ar putea fi doar fără gluten rețeta pe care ai căutat-o. Pentru 31 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 8g de grăsime, și un total de 188 calorii. Această rețetă servește 6. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. 277 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Un amestec de cartofi de copt, sare, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Multor oameni le-a plăcut foarte mult această garnitură. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Pește prăjit la cuptor și chipsuri de parmezan, Cele mai bune chipsuri de cuptor, și Chipsuri De Cuptor Cu Dovlecei.
Instrucțiuni
Tăiați cartofii în 1/4-in. felii; așezați pe o foaie de copt unsă într-un singur strat.
Combinați untul, ceapa, sarea, piperul și boiaua; periați pe o parte a cartofilor, apoi întoarceți și periați cealaltă parte.
Se coace, neacoperit, la 425 de minute, timp de 15-20 de minute sau până când cartofii sunt fragezi și aurii.