Chipsuri de Kale de soia și Susan
Chipsurile de soia și Susan Kale sunt un fără gluten, prietenos cu fodmap și vegan garnitură. Pentru 12 cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 18 porții cu 19 calorii, 1g de proteine, și 1g de grăsime fiecare. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de sos de soia, ulei de măsline, semințe de susan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 83%, ceea ce este spectaculos. Rețete similare includ Sos De Soia-Susan, Sparanghel de susan cu sos Aioli de soia-usturoi, și Chipsuri De Kale.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 30
Clătiți varza și uscați bine cu un prosop de bucătărie. Rupeți frunzele din coaste; aruncați coastele. Rupeți frunzele în 4-in. bucăți.
Se toarnă ulei și sos de soia într-un castron mare, se adaugă kale și se aruncă pentru a acoperi uniform.
Aranjați frunzele într-un singur strat pe 2 foi de copt cu margini.
Coaceți, schimbând pozițiile tigaiei după 13 minute.
Se presară cu semințe de susan și se coace până când frunzele sunt crocante, dar nu se rumenesc, încă 5 până la 7 minute.
* Puteți folosi ciorchini mai mari, dar veți avea nevoie de mai mult ulei și condimente și poate o a treia tigaie.