Chipsuri de Kale cu unt de migdale și Miso
Chipsurile de Kale cu unt de migdale și Miso ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 6 și costă 1,34 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 265 calorii, 11g de proteine, și 20g de grăsime per portie. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați kale cret, miso, oregano și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este super. Încercați Chipsuri de brânză cu Miso, usturoi și Dulse, chipsuri de migdale de usturoi, și Rață cu unt de Miso-migdale pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 200 și poziționați 3 rafturi distanțate uniform. Într-un blender sau robot de bucătărie, curățați toate ingredientele, cu excepția kale și sare.
Ungeți 3 foi mari de copt cu ulei de măsline și împărțiți frunzele de kale între ele.
Stropiți amestecul de migdale-unt peste kale și frecați fiecare frunză pentru a condimenta uniform. Aranjați varza pe foi într-un strat uniform și condimentați cu sare.
Coaceți aproximativ 1 oră și 40 de minute, până când frunzele sunt crocante. Comutați tigăile de câteva ori în timpul coacerii și rearanjați-le pentru a le ajuta să gătească uniform.
Lăsați să se răcească, apoi ridicați cu grijă chipsurile de kale de pe foile de copt cu o spatulă și serviți.