Chipsuri de ceainic cu parmezan și ierburi

Chipsuri de ceainic cu parmezan și ierburi
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați chipsurile de ceainic cu parmezan și ierburi. Pentru 52 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 117 calorii, 5g de proteine, și 1g de grăsime per portie. Un amestec de rozmarin, parmigiano-reggiano, salvie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este plăcută de 8 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 95%. Acest scor este spectaculos. Încercați Chipsuri de ceainic de casă cu baie de mărar de ceapă, Dulce și sărat bezea ciocolata Crunch baruri cu Chips-uri de brand ceainic, și Focaccia cu parmezan și ierburi pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Spălați și curățați cartofii în apă curgătoare rece. Folosind o mandolină sau un cojitor de legume, feliați fin cartofii în chipsuri. Aruncați chipsurile într-un bol cu apă cu gheață în timp ce lucrați pentru a le împiedica să se rumenească. Acest lucru va elimina, de asemenea, orice exces de amidon.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
AmidonAmidon
Bijol (amestec Cubanez De Condimente)Bijol (amestec Cubanez De Condimente)
Echipamente pe care le vei folosi
PeelerPeeler
MandolinăMandolină
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
2
Setați o oală mare de 75/25 canola și ulei de măsline la foc mediu și adăugați usturoiul (hârtie și toate) și tulpini întregi de rozmarin proaspăt, salvie și cimbru. Aduceți ulei până la 375 grade F. Pe măsură ce se încălzește, uleiul va fi infuzat cu usturoi și ierburi. Odată ce ierburi crackle și de a lua crocante vor merge clar și știi că sunt gata. Folosind o strecurătoare, scurgeți ierburile și usturoiul și puneți-le deoparte pe prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rozmarin ProaspătRozmarin Proaspăt
2 Lire De Soiuri Amestecate De Ciuperci Proaspete2 Lire De Soiuri Amestecate De Ciuperci Proaspete
1 Portocala, Coaja1 Portocala, Coaja
1/2 Kilogram De Fasole Garbanzo, înmuiată și Gătită (rezervat 1/3 Cană Lichid De Gătit)1/2 Kilogram De Fasole Garbanzo, înmuiată și Gătită (rezervat 1/3 Cană Lichid De Gătit)
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
La 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate SubțiriLa 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate Subțiri
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii
3
Prăjiți cartofii în loturi până devin aurii și crocante.
Ingrediente de care veți avea nevoie
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
4
Scurgeți chipsurile, uscați bine pe prosoape de hârtie și condimentați cu sare și piper negru proaspăt măcinat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortile Calde De Porumb Sau Orez Alb, Pentru ServireTortile Calde De Porumb Sau Orez Alb, Pentru Servire
Bijol (amestec Cubanez De Condimente)Bijol (amestec Cubanez De Condimente)
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
La 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate SubțiriLa 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate Subțiri
5
Garnisiți cu ierburi prăjite crocante, usturoi și duș cu parmezan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Roșii Hunt's®Sos De Roșii Hunt's®
1 Portocala, Coaja1 Portocala, Coaja
1/2 Kilogram De Fasole Garbanzo, înmuiată și Gătită (rezervat 1/3 Cană Lichid De Gătit)1/2 Kilogram De Fasole Garbanzo, înmuiată și Gătită (rezervat 1/3 Cană Lichid De Gătit)
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții6
Scor De Sănătate70
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista