Chipsurile de cartofi la grătar cu baie de arpagic sunt un fără gluten și vegetarian garnitură. Această rețetă servește 4 și costă 1,51 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 252 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Dacă aveți la îndemână smântână, arpagic, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 42%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Chipsuri De Cartofi Arpagic-Parmezan, Chipsuri De Cartofi La Grătar, și Guacamole de ananas gros cu chipsuri de cartofi dulci la grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mic, combinați smântâna, brânza de capră, șalota, sucul de lămâie, arpagicul, 1/4 linguriță de sare și 1/4 cană de apă și amestecați până se omogenizează. Pune deoparte.Folosind o mandolină sau un cuțit, tăiați cartofii pe lungime în felii foarte subțiri. Într-un castron mare, combinați cartofii, uleiul și sarea rămasă și aruncați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză De Capră
Suc De Lămâie
Smântână
Cartofi
Ceapă Eșalotă
Arpagic
Apă
Sare
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Mandolină
Cuțit
Bol
2
Încălziți o tigaie pentru grătar (o tigaie din fontă cu creste) la foc mediu și adăugați un singur strat de cartofi. Gatiti pana se rumenesc si crocant, 4 pana la 5 minute pe fiecare parte. Gatiti cartofii ramasi in loturi.