Chipsuri De Cartofi La Grătar Cu Baie De Arpagic
Chipsurile de cartofi la grătar cu baie de arpagic sunt un fără gluten și vegetarian garnitură. Această rețetă servește 4 și costă 1,51 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 252 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Dacă aveți la îndemână smântână, arpagic, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 42%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Chipsuri De Cartofi Arpagic-Parmezan, Chipsuri De Cartofi La Grătar, și Guacamole de ananas gros cu chipsuri de cartofi dulci la grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, combinați smântâna, brânza de capră, șalota, sucul de lămâie, arpagicul, 1/4 linguriță de sare și 1/4 cană de apă și amestecați până se omogenizează. Pune deoparte.Folosind o mandolină sau un cuțit, tăiați cartofii pe lungime în felii foarte subțiri. Într-un castron mare, combinați cartofii, uleiul și sarea rămasă și aruncați bine.
Încălziți o tigaie pentru grătar (o tigaie din fontă cu creste) la foc mediu și adăugați un singur strat de cartofi. Gatiti pana se rumenesc si crocant, 4 pana la 5 minute pe fiecare parte. Gatiti cartofii ramasi in loturi.
Serviți cartofii fierbinți cu baie.