Chipsuri De Cartofi Dulci La Grătar
Reteta gratar chipsuri de cartofi dulci este gata în aproximativ 25 de minute și este cu siguranță un excelent fără gluten și vegan opțiune pentru iubitorii de mâncare americană. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 24g de grăsime, și un total de 309 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $2.26 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca o garnitură la un preț rezonabil pentru Ziua Tatălui. Un amestec de cartof dulce, boia de ardei, sare kosher și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă de la Serious Eats are 1134 de fani. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este uimitor. Încercați Chipsuri De Cartofi La Grătar De Casă, Chipsuri De Cartofi La Grătar De Casă, și Chipsuri De Cartofi Dulci pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați condimentele într-un castron mic și lăsați-le deoparte.
Se toarnă un centimetru de ulei într-un cuptor olandez mare sau o oală grea la foc moderat.
Încălziți uleiul până ajunge la 375 de grade F pe un termometru pentru prăjit. Reglați flacăra pentru a menține temperatura.
Lucrând în loturi, așezați cartofii dulci în uleiul fierbinte, răsturnând ocazional și mutând feliile cu o lingură cu fante sau un spder cu plasă de sârmă. Prăjiți cartofii până când marginile se ondulează și cartofii devin maronii aurii și crocanți, în total 3 până la 4 minute.
Transferați cartofii prăjiți pe o foaie de copt tapetată cu prosoape de hârtie și presărați imediat cu o parte din amestecul de condimente.
Când toate chipsurile sunt prăjite, transferați-le într-un castron mare sau platou de servire și presărați orice amestec de condimente rămas.