Chipsuri De Cartofi Cu Ierburi
Chipsurile de cartofi cu ierburi ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru 66 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 262 calorii, 3G de proteine, și 19g de grăsime. Această rețetă servește 8. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de pătrunjel, ulei de măsline, chipsuri de cartofi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Cu o lingură scor de 45%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare includ Chipsuri De Tortilla Cu Ierburi, Chipsuri De Pita Cu Ierburi, și Mascarpone de arpagic cu chipsuri de pita cu ierburi.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 350 F. Într-o cratiță mică, la foc mic, încălziți uleiul de măsline și usturoiul timp de 3 minute.
Se ia de pe foc și se lasă să stea 10 minute.
Se toarnă chipsurile de cartofi într-un bol de servire.
Stropiți cu uleiul și aruncați.
Transferați chipsurile pe o foaie de copt.
Coaceți timp de 7 minute. Întoarceți-vă la castron.
Adăugați 3/4 cană de pătrunjel proaspăt tocat și coaja rasă de 1 lămâie și aruncați.