Chipsuri de cartofi cu creme Fraiche și Caviar

Nevoie de un curs principal fără gluten și pescatarian? Chipsurile de cartofi cu creme Fraiche și Caviar ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Această rețetă face 4 porții cu 527 calorii, 20g de proteine, și 36g de grăsime fiecare. Pentru $ 10.27 pe portie, această rețetă acoperă 27% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți cartofi roșii, frunze de rozmarin, piper și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până piper ai putea urma acest curs principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este bun. Încercați Chipsuri de ceapă și Caviar cu CR picant, Chipsuri de cartofi cu creme Fraiche și Caviar, și Latkes de cartofi cu somon afumat, Caviar și tarhon Cr pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Ungeți generos 3 foi mari de copt cu puțin ulei.
Cu o mandolină sau alt feliator manual tăiați cartofii transversal în felii groase de 1/8 inci. Aranjați feliile în 1 strat pe o foaie de copt și ungeți cu puțin ulei rămas.
Presărați cartofii cu rozmarin, sare și piper. Repetați acești pași pentru restul de 2 foi de copt.
Coaceți feliile în mijlocul cuptorului până la aur, 15 până la 20 de minute. Cu o spatulă metalică transferați imediat într-un suport pentru a se răci complet.
Top chipsuri de cartofi cu 1 linguriță fiecare de caviar și creme fraiche.