Chips-uri BBQ Kale
Chips-uri BBQ Kale ar putea fi doar American rețetă pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 3G de proteine, 2G de grăsime, și un total de 76 calorii. Această rețetă fără gluten și vegană servește 4 și costă $1.07 pe portie. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 10 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Dacă aveți la îndemână sare, boia de ardei, muștar și alte câteva ingrediente, o puteți face. Funcționează bine ca o farfurie la prețuri rezonabile. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este super. Rețete similare includ Totul Chipsuri De Kale, Chipsuri De Kale, și Chipsuri De Kale.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Preîncălziți cuptorul la 275 de grade F. aliniați o foaie de copt cu hârtie pergament.
Scoateți tulpina groasă din kale și aruncați-o. Rupeți frunzele de kale în bucăți de mărimea mușcăturii.
Așezați varza pe foaia de copt pregătită și pulverizați uniform cu spray de gătit.
Coaceți până când sunt crocante și rumenite pe margini, aruncând varza la jumătate, 18 până la 20 de minute.
Presărați varza cu condimente pentru grătar și serviți.
Amestecați ardeiul, ancho chile, zahărul, praful de usturoi, sarea și muștarul uscat într-un bol mic.