Chipotle și Burritos de fasole neagră

Chipotle și Burritos de fasole neagră
Nevoie de o felul principal vegetarian? Chipotle și Burritos de fasole neagră ar putea fi o rețetă grozavă de încercat. Pentru $1.39 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție conține 456 calorii, 19g de proteine, și 19g de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Mergeți la magazin și ridicați fasole, ulei vegetal, brânză mozzarella și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma uleiul vegetal, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cafea Cu Afine # SundaySupper ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este solid. Încercați Burritos de pui cu Quinoa și fasole neagră cu guacamol Chipotle, Burritos de fasole neagră cu cartofi dulci cu Chipotle Cr Ampermme Fraiche, și Burritos De Fasole Chipotle pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
În tigaia antiaderentă de 10 inci, încălziți uleiul la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Adăugați ceapa și usturoiul; gatiti 6-8 min, amestecand ocazional, pana cand ceapa este frageda. Se amestecă fasolea și ardeii iute. Gatiti, amestecand frecvent, pana cand este fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
3
Așezați 1/4 din amestecul de fasole în centrul fiecărei tortilla. Se acoperă cu brânză și roșii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chiftele De Pui Vegetariene CongelateChiftele De Pui Vegetariene Congelate
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
4
Îndoiți un capăt al fiecărei tortilla în sus cu aproximativ 1 inch peste umplutură; pliați părțile din dreapta și din stânga peste capătul pliat, suprapunându-se. Îndoiți capătul rămas în jos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chiftele De Pui Vegetariene CongelateChiftele De Pui Vegetariene Congelate
5
Așezați cusătura în jos pe platoul sau farfuria de servire.
6
Se servește cu salsa și smântână.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
Dientes De AjoDientes De Ajo

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Mexicanul funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rossimbrox. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Ai putea încerca WindRacer Russian River Pinot Noir. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,7 din 5 stele și un preț de aproximativ 60 de dolari pe sticlă.
WindRacer Râul Rus Pinot Noir
WindRacer Râul Rus Pinot Noir
Aromele frumoase de sassafras, mocha și lemn dulce negru demonstrează personalitatea unică și îndrăzneață a văii râului rus. Aromele distincte de fructe mărăcinoase, stejar dulce și piper alb duc la un vin larg, echilibrat, cu aciditate alimentară. Zilele calde și însorite ale râului rus și nopțile răcoroase de ceață sunt optime pentru Pinot Noir – vinurile au o textură și o greutate deosebite, fără a fi exagerate sau a-și pierde aciditatea naturală. Aromele și aromele clasice adânci și întunecate pe care râul rus este cunoscut pentru strălucirea în acest vin.
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții4
Scor De Sănătate19
Revista