Chipotle și Burritos de fasole neagră

Nevoie de o felul principal vegetarian? Chipotle și Burritos de fasole neagră ar putea fi o rețetă grozavă de încercat. Pentru $1.39 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție conține 456 calorii, 19g de proteine, și 19g de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Mergeți la magazin și ridicați fasole, ulei vegetal, brânză mozzarella și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma uleiul vegetal, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cafea Cu Afine # SundaySupper ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este solid. Încercați Burritos de pui cu Quinoa și fasole neagră cu guacamol Chipotle, Burritos de fasole neagră cu cartofi dulci cu Chipotle Cr Ampermme Fraiche, și Burritos De Fasole Chipotle pentru rețete similare.
Instrucțiuni
În tigaia antiaderentă de 10 inci, încălziți uleiul la foc mediu-mare.
Adăugați ceapa și usturoiul; gatiti 6-8 min, amestecand ocazional, pana cand ceapa este frageda. Se amestecă fasolea și ardeii iute. Gatiti, amestecand frecvent, pana cand este fierbinte.
Așezați 1/4 din amestecul de fasole în centrul fiecărei tortilla. Se acoperă cu brânză și roșii.
Îndoiți un capăt al fiecărei tortilla în sus cu aproximativ 1 inch peste umplutură; pliați părțile din dreapta și din stânga peste capătul pliat, suprapunându-se. Îndoiți capătul rămas în jos.
Așezați cusătura în jos pe platoul sau farfuria de servire.
Se servește cu salsa și smântână.