Chipotle-Chipsuri De Crab De Var

Chipotle-Chipsuri De Crab De Var
Pentru $1.09 pe portie, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 16. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și pescatariană are 101 calorii, 6g de proteine, și 5g de grăsime pe porție. Un amestec de avocado, maioneză, ardei gras și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor nu este atât de minunat. Rețete similare sunt Prăjituri de Crab la cuptor cu sos de lămâie Chipotle – 3 puncte, Prăjituri De Crab La Cuptor Cu Sos De Ardei Roșu Chipotle Lime, și Chipsuri De Brânză Chipotle, Versiunea 2.0.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Aranjați chipsurile de tortilla într-un singur strat pe 2 foi de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Căni De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lămâie, Rupte în Bucăți Mici (aproximativ 6 Uncii)6 Căni De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lămâie, Rupte în Bucăți Mici (aproximativ 6 Uncii)
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
3
Combinați maioneza, chile și sucul, amestecând cu un tel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MaionezăMaioneză
Ardei IuteArdei Iute
SucSuc
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
4
Combinați crabul și următoarele 6 ingrediente (prin țelină) într-un castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
țelinățelină
CrabiCrabi
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Se adaugă amestecul de maioneză, amestecând până se combină bine. Puneți aproximativ 1 lingură de amestec de crab pe fiecare cip.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MaionezăMaioneză
CrabiCrabi
6
Coaceți la 350 timp de 5 minute sau până când se încălzește bine; acoperiți chipsurile uniform cu avocado.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cana Crema Mexicana (poate Inlocui Crema Frage)1/2 Cana Crema Mexicana (poate Inlocui Crema Frage)
Cartofi PrăjițiCartofi Prăjiți
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor

Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling

Chardonnay, Muscadet și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Crustacee. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Ai putea încerca Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,2 din 5 stele și un preț de aproximativ 30 de dolari pe sticlă.
Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardonnay
Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardonnay
Chardonnay Les Grandes Coutures este din trei parcele care se învecinează cu Meursault cu vârste de viță de vie de la 15 la 51 de ani. Solurile sunt predominant argile (argilă), aducând greutate și textură acestui Bourgogne Blanc.Vintage-ul din 2015 prezintă arome de pepene copt, alune și cremă de lămâie și tind să fie mai largi și mai texturate decât vinurile din satele învecinate. Îmbătrânirea butoaielor mici de stejar francez dă note de pâine prăjită și vanilie.Burgundia albă, cu bogăția, textura și aromele prăjite, se asortează bine cu peștele ușor și crustaceele și poate contrabalansa sosurile pe bază de cremă. Chardonnay în vârstă de stejar din climă mai caldă se pretează bine peștelui la grătar, amidonului, untului și nucilor prăjite.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții16
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista