Chipotle-Chili De Porumb

Chipotle-Chili de porumb ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 29G de proteine, 30g de grăsime, și un total de 482 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $ 2.04 pe portie, această rețetă acoperă 23% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta va fi un hit la dvs Super Bowl eveniment. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Un amestec de conserve de roșii, brânză de amestec mexican preshredded, salsa îmbuteliată chunky chipotle și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a utiliza până salsa ai putea urma acest curs principal cu Desert Salsa De Căpșuni ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 54%, care este solid. Rețete similare sunt Chili de curcan cu două fasole și porumb (sănătos!), Pui la grătar Chili Verde și porumb pe știulete cu cremă de Chipotle, și Chili de pui alb Chipotle cu porumb și fasole albă {fără Gluten}.
Instrucțiuni
Combinați carnea și piperul într-un mic cuptor olandez acoperit cu spray de gătit. Gatiti la foc mediu-mare 10 minute sau pana se rumeneste, amestecand sa se prabuseasca.
Scurgeți, dacă este necesar.
Reduceți căldura la mediu; adăugați porumb și gătiți, neacoperit, 3 minute, amestecând ocazional.
Adăugați roșiile tăiate cubulețe și salsa; gatiti, neacoperit, 5 minute, amestecand ocazional. Puneți în fiecare dintre cele 4 boluri de supă. Topiți fiecare porție cu 3 linguri de brânză și, dacă doriți, dovleacsemințe.