Chipotle-Cartofi Piure De Porumb
Chipotle-cartofi piure de porumb este un fără gluten și vegetarian garnitură. Această rețetă face 10 porții cu 269 calorii, 7g de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Pentru 72 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Recunostintei. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați Unt, Ardei iute chipotle, porumb Spice și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este bun. Încercați Chipotle Piure De Cartofi Dulci, Chipotle Piure De Cartofi Dulci, și Piure De Cartofi Chipotle Cheddar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Frecați ușor porumbul cu ulei.
Așezați porumbul pe un grătar peste un pat solid de cărbuni mediu-fierbinți sau foc mediu-mare pe un grătar cu gaz (puteți ține mâna la nivelul grătarului doar 3 până la 4 secunde); închideți capacul pe grătarul cu gaz. Gatiti, intorcand des, pana cand boabele de porumb se rumenesc usor peste tot, cu cateva pete innegrite, 5 pana la 7 minute (Vezi notele).
Lăsați să stea până se răcește suficient pentru a se descurca, apoi, ținând porumbul în poziție verticală într-un castron adânc, tăiați sâmburii din urechi cu un cuțit ascuțit.
Între timp, într - o tigaie de 5 până la 6 litri la foc mare, aduceți 3 litri de apă la fierbere.
Adăugați cartofii și gătiți până când sunt foarte fragede când sunt străpunse, aproximativ 20 de minute.
Scurgeți și reveniți la tigaie.
Adăugați unt și 3/4 cană de lapte și bateți cu un mixer electric la viteză medie sau amestecați cu un tocător de cartofi, până se omogenizează. Bateți sau amestecați porumbul prăjit și chipotles după gust. Dacă cartofii sunt mai rigizi decât doriți, bateți puțin mai mult lapte.
Se adaugă sare și piper după gust. Lingura într-un castron de servire.