Chipolate lipicioase
Chipolatas lipicios este un fără gluten, fără lactate, paleolitic și primar rețetă cu 8 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 164 calorii. Pentru 60 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 32 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți miere limpede, împachetați cârnați de cocktail, muștar și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Funcționează bine ca garnitură. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Cu o lingură scor de 10%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Chipolate Lipicioase, Macaroane cu brânză și roșii cu chipolate, și Chipolate învelite în salvie și pancetta pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 200C / 180C ventilator / gaz 6 și tapetați o tavă de copt cu folie.
Amestecați mierea și ambele muștar într-un castron. Puteți face glazura cu 2-3 zile înainte.
Adăugați cârnații și aruncați bine pentru a le acoperi. Aranjați cârnații, distanțați, pe tava de copt. Neteziți orice glazură rămasă rămasă în bol deasupra cârnaților pentru a le face mai lipicioase.
Coaceți timp de 20 de minute până devin aurii.