Chip cu banane la grătar
Broiled Banana Crisp este un desert care servește 2. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5 g de proteine, 19 g de grăsimi și un total de 414 de calorii. Pentru 61 de cenți per porție, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Vă este adus de Taste of Home. Dacă aveți la îndemână suc de lămâie, făină, ovăz cu gătit rapid și alte câteva ingrediente, îl puteți face. În general, această rețetă câștigă un scor destul de prost de 30%. Încercați Broiled Banana Crisp, Broiled Bananan on Toast și Banana-Mango Crisp pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Curățați bananele; tăiați în jumătate pe lungime, apoi pe lat.
Pune bananele într-un 9-in uns. farfurie pătrată.
Stropiți cu suc de lămâie.
Combinați ovăzul, zahărul brun, făina, scorțișoara și nucșoara.
Tăiați în unt până când amestecul seamănă cu firimituri grosiere.
Prăjiți la 4-6 inchi de la căldură timp de 3-4 minute sau până când devine clocotită.
Serviți cu înghețată dacă doriți.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti
Crem Sherry, Porto și Moscato d'Asti sunt alegeri excelente pentru Crisp. O regulă comună de asociere a vinurilor este să vă asigurați că vinul este mai dulce decât mâncarea. Deserturile delicate se potrivesc bine cu Moscato d'Asti, deserturile cu nuci cu crema de sherry, iar deserturile cu caramel sau ciocolata se potrivesc bine cu porto. Un vin pe care l-ați putea încerca este Raventos i Blanc de la Finca Brut. Are 5 stele din 5 și o sticlă costă aproximativ 39 de dolari.
![Raventos i Blanc de la Finca Brut]()
Raventos i Blanc de la Finca Brut
Vinul spumant De la Finca este produs cu struguri din cele mai vechi vițe de vie din Raventos i Blanc, plantați folosind sistemul de gobele în 1964 în Vinya dels Fòssils. Situată pe cele mai înalte terase ale râului Anoia, podgoria Vinya dels Fòssils are soluri marine cu un înalt. conținut de fosile. Aceasta caracterizează structura și compoziția solului acestei podgorii. Carbonații sunt componenta care oferă principala sursă de tipicitate acestui vin spumant cu o expresie salină ridicată. Este un vin spumant cu o identitate și personalitate unice.