Chinook Oregon la grătar în bulion de ghimbir Matsutake
Gratar Oregon Chinook în Matsutake ghimbir bulion ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 6 porții cu 869 calorii, 52G de proteine, și 17g de grăsime fiecare. Pentru $ 7.03 pe portie, această rețetă acoperă 53% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Mergeți la magazin și ridicați așchii de bonito Katsuo, somon, konbu și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până semințe de susan ai putea urma acest curs principal cu Pâine Cu Banane De Susan ca desert. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 3 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 86%. Acest scor este extraordinar. Încercați Tort de lire la gratar cu fructe de padure proaspete Oregon mixte, Cod în bulion de usturoi-ghimbir, și Matsutake Gohan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți grătarul.
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
2
Combinați tamari, ghimbir, pastă de chili, coajă de lămâie și zahăr și turnați peste porțiile de somon într-un vas superficial. Întoarceți peștele pentru a-l acoperi uniform, acoperiți cu folie de plastic și refrigerați timp de 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De Chili
Nonpareils Argintii
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
Maioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Tamari
Cu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Bomboane De Caracatiță Brite
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în Optimi
3
Scoateți somonul din marinată și ștergeți-l cu prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Maioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
4
Ungeți somonul cu uleiul pe toate părțile. Pe un grătar fierbinte gătiți peste cărbuni fierbinți timp de 2 până la 3 minute pentru a rumeni și a marca peștele frumos, întoarceți-vă și continuați să gătiți până la coacerea dorită, încă 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Bomboane De Caracatiță Brite
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
5
Fierbeți morcovii, prazul și scallionii în bulionul condimentat, până la al dente, aproximativ 4 până la 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir întreg, Zdrobit
Grăsime De Porc înapoi
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
6
A servi împărțiți bulionul cu legume între 6 boluri, acoperiți fiecare cu o prăjitură de orez lipicioasă, ciuperci și o porție la grătar de somon. În cele din urmă, presărați cu semințele de susan prăjite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Uncii De Ceață Tocată
Orez Lipicios
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
1 Vânătă, Curățată De Coajă și Tăiată în Fâșii
Maioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate Suplimentare
7
Aduceți toate ingredientele, cu excepția bărbieritului bonito, la foc mic într-o cratiță. Gatiti la foc mic timp de 45 de minute, scoateti-l de pe foc si amestecati usor rasul de bonito. Lăsați bulionul să se odihnească timp de 20 până la 30 de minute înainte de strecurare. Se strecoară și se aruncă solidele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
8
Aduceți oțetul de orez, zahărul și sarea de mare la fiert într-o tigaie mică de sos, scoateți-l de pe foc și dați deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cani Sos De Prune
Brânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După Gust
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Cu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
9
Așezați orezul, apa și konbu într-o cratiță de fund grea și acoperiți, aduceți la foc mic la foc mediu. Când orezul începe să fiarbă, reduceți căldura la minim, amestecați-l ușor o dată și continuați să gătiți, acoperit până când tot lichidul este absorbit. Lăsați orezul fiert să se răcească 10 până la 15 minute acoperit cu un prosop curat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
10
Întoarceți orezul gătit pe o tavă sau un castron mare și ventilați-l să se răcească. Folosind o lingură mare sau mâinile umezite cu un amestec de oțet și apă porționați orezul lipicios în 6 bile și aplatizați-le pentru a forma prăjituri. Înfășurați ușor prăjiturile și țineți-le într-un loc cald până la servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez Fiert
Orez Lipicios
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm