Chineză Spareribs
Chineză Spareribs este un fără gluten și fără lactate rețetă cu 2 porții. Acest fel principal are 710 calorii, 40g de proteine, și 49G de grăsime pe porție. Pentru $2.49 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați miere, ghimbir, ketchup și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma oțetul de orez, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cană Din Catifea Roșie ca desert. Este un accesibil rețetă pentru fanii mâncării chinezești. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 61%, ceea ce este destul de bun. Încercați Chineză Spareribs, Chineză Spareribs, și 1,2,3,4,5 Costițe Chinezești pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un vas de sticlă superficial, amestecați sosul hoisin, ketchup, miere, sos de soia, sake, oțet de orez, suc de lămâie, ghimbir, usturoi și pudră de cinci condimente.
Așezați coastele în vas și întoarceți-le la strat. Acoperiți și marinați la frigider timp de 2 ore sau atât timp cât peste noapte.
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F (165 grade C). Umpleți o tavă pentru pui de carne cu suficientă apă pentru a acoperi fundul.
Așezați grătarul sau raftul peste tavă. Aranjați coastele pe grătar.
Așezați grătarul în centrul cuptorului. Gatiti 40 de minute, intorcand si periand cu marinata la fiecare 10 minute.
Lăsați marinada să se gătească în ultimele 10 minute pentru a face o glazură. Terminați sub broiler, dacă doriți. Aruncați orice marinată rămasă.