Chineză Fiert Coaste Scurte

Coaste scurte fierte chinezești ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 27G de proteine, 64G de grăsime, și un total de 736 calorii. Pentru $3.0 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 2 ar spune că a ajuns la fața locului. Dacă aveți la îndemână ulei de canolan, sare de usturoi, ceapă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o destul de scump rețetă pentru fanii mâncării chinezești. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este solid. Încercați Coaste scurte, nu atât de scurte, cu tocană de Hominy dintr-o nouă viraj în sud, Coaste Scurte Chinezești, și Coaste Scurte Fierte pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se taie ceapa și se pune într-un aragaz lent.
Condimentează coastele scurte cu piper de lămâie și sare de usturoi.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu-mare. Lucrând în loturi, rumeniți toate părțile coastelor scurte. Când este rumenit, puneți-l în aragaz lent deasupra cepei feliate.
Într-un bol de amestecare, combinați ingredientele rămase.
Se toarnă deasupra coastelor scurte. Acoperiți și gătiți la setare ridicată timp de 3 până la 4 ore sau scăzut timp de 8 până la 9 ore.
Cook ' s Note: pudra cu cinci condimente este un amestec de condimente măcinate utilizate pe scară largă în gătitul chinezesc. De obicei, este format din cuișoare, scorțișoară, semințe de fenicul, anason stelat și boabe de piper Szechuan. Poate fi găsit în secțiunea de condimente a magazinului alimentar.
Vin recomandat: Pinot Noir, Merlot, Cabernet Sauvignon
Coaste scurte de vită în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Noir, Merlot și Cabernet Sauvignon. Carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, tăieturile mai slabe de carne de vită se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce tăieturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Montinore Red Cap Pinot Noir cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
![Montinore Cap Roșu Pinot Noir]()
Montinore Cap Roșu Pinot Noir
Fructe echilibrate cu presiune minimă asupra mediului. Acesta este un amestec al tuturor blocurilor Pinot Noir cultivate. Fiecare lot este fermentat folosind drojdii native, rezultând o expresie adevărată a terenului pe care a fost cultivat. Bea de acum până în 2018. Asociați cu: somon, cârnați, dovlecei, carne la grătar și ciuperci sunt câteva dintre numeroasele ingrediente pe care le-am asociat cu vintage 2014.