Chinatown aburit și rață prăjită

Nevoie de un curs principal fără gluten și fără lactate? Chinatown aburit și rață prăjită ar putea fi o rețetă excelentă pentru a încerca. Această rețetă face 4 porții cu Calorii 2019, 56G de proteine, și 179g de grăsime fiecare. Pentru $ 4.44 pe portie, această rețetă acoperă 39% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 30 de minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. 3 persoane au considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână miere, sare, ghimbir mare și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a utiliza până oțet de orez ar putea urma acest curs principal cu Tort De Cană Din Catifea Roșie ca desert. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 76%, ceea ce este destul de bun. Rețete similare includ Rață afumată cu chifle chinezești aburite, Rață prăjită cu compot de fructe prăjite, și Pan Piept De Rață Prăjită.
Instrucțiuni
Duck este notoriu o pasăre grasă, pentru a diminua grăsimea și a produce o piele crocantă, începe prin tăierea excesului de grăsime de pe gât și corp. Clătiți rața, în interior și în exterior și uscați bine cu prosoape de hârtie.
Combinați cinci condimente chinezești, zahăr și sare într-un castron mic. Frecați amestecul de condimente pe toată rața, în interior și în exterior. Sarea și pulberea cu cinci condimente fac o marinată uscată parfumată, care atrage o parte din umiditatea din rață, astfel încât condimentele să pătrundă. Umpleți cavitatea de rață cu aromele: ghimbirul, usturoiul, ceapa verde și coaja de mandarină. Îndoiți vârfurile aripilor înapoi sub rață și legați picioarele împreună cu șirul de bucătărie. Împingeți pieptul de rață de câteva ori, străpungând pielea.
Așezați o tigaie pe plită peste 2 arzătoare și umpleți cu 2 inci de apă, întoarceți focul la mediu. Setați o inserție în V-rack în interiorul tigaiei și așezați rața pe raft, cu pieptul în sus. Acoperiți bine cu folie de aluminiu. Aburiti rața timp de 45 de minute, verificând periodic nivelul apei. Aburind rața mai întâi topește o parte din grăsime și micșorează pielea.
Într-o cratiță mică combinați oțetul, mierea și sosul de soia la foc mic. Gatiti si amestecati timp de 5 minute pana se ingroasa. Rața va fi lăcuită cu glazura dulce, care se caramelizează în timpul prăjirii, făcând pielea crocantă și maro.
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Scoateți folia de pe rață, scoateți raftul cu rața și turnați apa și toată grăsimea care s-a redat (acest lucru este minunat de utilizat în alte feluri de mâncare, cum ar fi orezul prăjit.)
Puneți raftul cu rața înapoi în tigaia de prăjire. Ungeți rața cu amestecul de oțet, până când toată pielea este complet acoperită în glazură. Lipiți totul în cuptor. Prăjiți rața timp de 1 oră, ungându-vă periodic cu orice glazură rămasă pentru a se seta într-o culoare profundă de mahon. Cort piept cu unele folie dacă acesta devine prea întuneric. Picioarele se vor mișca ușor când se va termina. Sculptați și serviți.