Chimichurri

Chimichurri necesită în jur 10 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 6 porții cu 122 calorii, 1g de proteine, și 12g de grăsime fiecare. Pentru 73 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este tipică bucătăriei latino-americane. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați sare și piper, ulei de măsline, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este adus la tine de Foodnetwork. Funcționează bine ca un sos ieftin. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten, fără lactate, paleolitic și lacto ovo vegetarian dieta. Cu o lingură scor de 71%, acest fel de mâncare este solid. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Bistec Argentino al Chimichurri (friptură cu sos Chimichurri), Friptură cu sos Chimichurri (Carne con Chimichurri), și Bistec Argentino al Chimichurri (friptură cu sos Chimichurri).
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Puneți oțetul, sucul de lămâie, pătrunjelul, oregano și usturoiul într-un blender și piure. Cu motorul pornit, adăugați uleiul de măsline, amestecând până când sosul se unește.
Adăugați fulgii de ardei roșu și sare și piper, după gust.
Se pune într-un recipient etanș și se dă la frigider până la 1 zi.
Se servește la temperatura camerei.