Chimichangas coapte de Paulette
Nevoie de o felul principal vegetarian? Chimichangas coapte de Paulette ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Această rețetă face 6 porții cu 375 calorii, 16g de proteine, și 15g de grăsime fiecare. Pentru $1.43 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână ceapă verde, ardei iute, tortilla de făină și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma smântâna cu conținut scăzut de grăsimi, puteți urma acest fel principal cu Tort De Mâncare Înger ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 57%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Chimichangas La Cuptor, Chimichangas La Cuptor, și Chimichangas De Porc La Cuptor pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron, combinați fasolea, măslinele, ardeii iute, amestecul de salată de varză, brânza și 1 cană de salsa.
Înfășurați tortilla într-un prosop de pânză și cuptorul cu microunde la înălțime (100%) până când este fierbinte și flexibil, aproximativ 1 1/2 minute.
Întindeți fiecare cu 1/6 de amestec de fasole într-o bandă lângă margine. Îndoiți părțile laterale și înfășurați bine pentru a închide.
Așezați mănunchiurile cu cusătura în jos pe o foaie de copt ușor unsă de 12 pe 15 inci.
Coaceți într-un cuptor 425 până când este crocant și maro, aproximativ 15 minute. Completați fiecare chimichanga cu salsa suplimentară, smântână și ceapă verde.