Chilli Bean se coace cu piure de smântână acru

Chilli Bean bake with soured cream mash este o rețetă americană care servește 10. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 384 calorii, 30g de proteine, și 16g de grăsime pe porție. Pentru $2.0 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 32 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de smântână cu oală, porumb dulce, carne de vită și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 40 de minute. Acesta funcționează bine ca un curs principal buget prietenos pentru Super Bowl. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Cu o lingură scor de 85%, acest fel de mâncare este excelent. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Cartofi dulci la cuptor cu chilli ușor și cremă acrită, Coacere ușoară de paste cu ardei iute și fasole, și Mini jachete cu cremă cu caper acrit.
Instrucțiuni
Prăjiți ceapa în ulei într-o cratiță mare, adâncă, până se înmoaie. Se amestecă condimentele și se fierbe timp de 2 minute, până se parfumează. Se sfărâmă în carne tocată în loturi și se prăjește, despărțindu-se cu o lingură de lemn, până când toată carnea se rumeneste.
Se amestecă roșiile tocate, fasolea, porumbul dulce, ardeii, oțetul și zahărul. Se sfărâmă în cubul de stoc, se toarnă peste 500 ml apă apoi se aduce la fierbere. Acoperiți și fierbeți timp de 20 de minute, apoi descoperiți și fierbeți încă 20 de minute până când tocatul și ardeii sunt fragede și cochete.
Între timp, faceți piureul. Fierbeți cartofii în multă apă sărată clocotită până se înmoaie, aproximativ 15 minute.
Se scurge bine, lăsând în strecurătoare să se usuce la abur timp de 1 min, apoi se răstoarnă înapoi în cratiță și se pasează cu crema acrită. Condimentează și amestecă arpagicul.
Când tocatul de ardei iute este gata, se toarnă în 1, 2 sau vase individuale rezistente la cuptor. Lingură sau țeavă peste piure și împrăștiați pe brânză. Se răcește complet dacă înghețați vreunul în această etapă sau dacă doriți să mâncați imediat, încălziți cuptorul la 220C/ 200C ventilator/gaz 7 și coaceți timp de 25-30 de minute până la barbotare și auriu.