Chili roșu picant de porc și fasole este un fără gluten și fără lactate felul principal. Această rețetă servește 8 și costă 2,92 USD pe porție. O porție conține 592 calorii, 64G de proteine, și 24g de grăsime. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Acesta va fi un hit la dvs Super Bowl eveniment. Dacă aveți la îndemână ulei vegetal, chimen măcinat, conserve de roșii și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este solid. Încercați Chili Picant Cu Trei Fasole, Chili Picant Cu Două Fasole, și Chili Picant Cu 3 Fasole pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Gătiți slănina într - o oală grea de 6 până la 8 litri la foc moderat, rotind, până când este crocantă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Transferați cu clești pe prosoape de hârtie pentru a se scurge și turnați toate, cu excepția a 2 linguri de grăsime din oală. Crumble bacon. Se usucă carnea de porc și se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Carne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De Hârtie
Clește
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
Adăugați ulei în oală și încălziți la foc moderat până când este fierbinte, dar nu fumați. Carnea de porc se rumeneste in aproximativ 6 loturi fara aglomerare si se transfera cu o lingura cu fante pe o farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Porc
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu Fante
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
4
Se adaugă ceapa și jalapele peculos și se gătește la foc moderat, amestecând, până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă
5
Adăugați usturoi, oregano, pudră de chili, chimen și cayenne, apoi gătiți, amestecând, 1 minut. Întoarceți carnea de porc în oală cu orice sucuri acumulate pe farfurie și adăugați bulion, cafea, apă și roșii cu pur și pur.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Cayenne Măcinat
Tomate
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Cafea
Usturoi
Bulion
Chimen
Apă
Carne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
6
Fierbeti chili, neacoperit, amestecand ocazional, pana cand carnea de porc este foarte frageda, aproximativ 2 ore. Se amestecă fasolea și se aduce la foc mic, amestecând.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole
Ardei Iute
Carne De Porc
7
Serviți chili cu slănină și acompaniamente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Ardei Iute
1
* Chili poate fi făcut cu 2 zile înainte, răcit complet, apoi răcit, acoperit. Reîncălziți înainte de servire.* Ceapa, crenguțele de coriandru și pene de var pot fi preparate cu până la 6 ore înainte și răcite în pungi de plastic sigilate separate.