Chili Mini Lasagna
Chili Mini Lasagna ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. Această rețetă face 8 porții cu 513 calorii, 36g de proteine, și 27G de grăsime fiecare. Pentru $2.4 pe portie, această rețetă acoperă 24% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. Super Bowl va fi și mai special cu această rețetă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Mergeți la magazin și ridicați tăiței de lasagna pregătiți pentru cuptor, brânză ricotta, ou și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până ou ai putea urma acest curs principal cu Tort de roșii de ciocolată Rose Levy Beranbaum cu ganache misterioasă ca desert. Cu o lingură scor de 54%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Mini Lasagna, Cupe Mini Lasagna, și Mini Lasagna Cu Cârnați pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gătiti carnea de vită măcinată într-o tigaie mare la foc mediu, amestecând până când carnea se sfărâmă și nu mai este roz; scurgeți și reveniți la tigaie. Se amestecă pudra de chili și boabele de rinichi.
Combinați oul și ricotta într-un castron mic; deoparte.
Întindeți 2 linguri de salsa în fiecare dintre cele 2 tigăi de pâine de 9" x 5" ușor unse. Aranjați 1 tăiței peste salsa în fiecare tigaie. Puneți un sfert de amestec de ricotta și un sfert de amestec de chili peste tăiței în fiecare tigaie; presărați fiecare cu 1/2 cană de brânză.
Întindeți 1/2 cană salsa peste brânză în fiecare tigaie. Repetați straturile. Topiți fiecare tigaie cu un alt tăiței, 1 cană salsa, acoperind complet stratul de tăiței în fiecare tigaie.
Presărați fiecare lasagna cu brânză rămasă. Acoperiți bine cu folie de aluminiu și refrigerați peste noapte. Aduceți la temperatura camerei înainte de coacere.
Coaceți, acoperit, la 400 timp de 25 de minute; descoperiți și coaceți încă 5 minute sau până se rumenesc ușor și se rumenesc.
Lăsați să stea 10 minute înainte de servire.
Serviți cu smântână, dacă doriți.