Chili Lime porumb pe știulete
Chili Lime porumb pe știulete ar putea fi doar American rețetă pe care o căutați. Pentru 96 de cenți pe porție, veți obține o farfurie care servește 6. O porție conține 146 calorii, 3G de proteine, și 9g de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este perfect pentru Super Bowl. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Dacă aveți urechi porumb, unt, usturoi granulat și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Acesta este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 17%, acest fel de mâncare nu este atât de remarcabil. Rețete similare sunt Chili-Lime porumb pe știulete, Chili Lime Porumb, și Chili Lime porumb la grătar pe știulete.
Instrucțiuni
Combinați untul, coaja, pudra de chili, sarea, piperul și usturoiul într-o pungă mică de plastic resigilabilă. Mush în jurul valorii de a combina bine. Se răcește până este gata de utilizare, apoi se aduce la temperatura camerei.
Acasă sau în camping: trageți înapoi coaja de la fiecare ureche fără a vă detașa de fundul știuletului.
Îndepărtați cât mai multă mătase posibil și pliați coaja înapoi peste urechi. Înmuiați urechile în apă timp de cel puțin 30 de minute și până la 1 oră.
Scurgeți urechile, cojile deschise, urechile uscate cu prosoape de hârtie și răspândiți uniform cu amestecul de unt. Îndoiți cojile înapoi peste urechi și legați-le în loc cu șnur de bucătărie sau benzi de coajă. Porumbul poate fi păstrat în acest moment, răcit, până la 24 de ore.
La camping: pregătiți grătarul pentru căldură medie indirectă (350 până la 450; puteți ține mâna 5 înăuntru. deasupra grătarului de gătit doar 5 până la 7 secunde). Dacă utilizați cărbune, cărbuni de bancă uniform pe laturile opuse ale firegrate, lăsând o secțiune centrală mai rece; dacă utilizați gaz, rotiți toate arzătoarele la înălțime, închideți capacul și încălziți 10 minute. Apoi opriți un arzător și coborâți altele la mediu. Grill porumb peste loc mai rece, acoperite, pana cand se inmoaie si carbonizate, 20 de minute.
Serviți cu sare pentru stropire.