Chili feliat frecat friptură flanc pe orez picant cu creveți și guacamole stive

Chili feliat frecat friptură flanc pe orez picant cu creveți și guacamole stive
Chili felii frecat friptură flanc pe orez picant cu creveți și guacamole stive ar putea fi doar Mexican rețetă pe care o căutați. O porție conține 1016 calorii, 87G de proteine, și 42G de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $11.08 pe portie, această rețetă acoperă 59% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 35 minute. Mergeți la magazin și ridicați sare, lămâie, condimente la grătar și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până ceapa ai putea urma acest curs principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Super Bowl. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este uimitor. Încercați Chili Frecat Flanc Friptură, Friptură De Flanc Cu Chili La Grătar, și Chili-Frecat Flanc Împachetări Friptură pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Preîncălziți grătarul exterior sau tigaia pentru grătar interior la înălțime. Frecați carnea cu un amestec de condimente la grătar, pudră de chili și coaja de var.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
Praf De ChiliPraf De Chili
2 Linguri Ulei De Arahide Prajit Sau Ulei Vegetal2 Linguri Ulei De Arahide Prajit Sau Ulei Vegetal
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
Grill PanGrill Pan
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
3
Lăsați carnea să stea 10 minute. Ungeți suprafața grătarului apoi adăugați carne și gătiți 7 până la 8 minute pe prima parte, 5 până la 6 minute pe partea flip pentru o coacere medie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
4
Pentru orez, încălziți un vas de sos mediu la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
OrezOrez
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
5
Adăugați unt, iar când se topește adăugați orez și pâine prăjită pentru câteva minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
OrezOrez
6
Adăugați ceapa, ardeiul gras, jalapeno și usturoiul și gătiți câteva minute pentru a începe să înmuiați legumele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei GrasArdei Gras
Ardei IuteArdei Iute
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
7
Adăugați stoc și ridicați căldura pentru a aduce un balon. Se amestecă pasta de roșii și sosul fierbinte. Reduceți căldura la foc mic, acoperiți oala și gătiți 18 minute, până când orezul este fraged.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pasta De TomatePasta De Tomate
Sos FierbinteSos Fierbinte
StocStoc
OrezOrez
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
8
Adăugați creveți în oală în ultimele 5 minute de gătit. Creveții se vor aburi deasupra orezului. Gatiti crevetii pana cand sunt roz si fermi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrevețiCreveți
OrezOrez
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
9
Combinați fructele de mare și cilantro în orez și condimentați cu sare, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline
Fructe De MareFructe De Mare
OrezOrez
SareSare
10
Condimentează roșiile feliate cu sare și îmbracă avocado cu suc de lămâie. Faceți 4 stive alternând roșiile cu avocado și ceapă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
TomateTomate
1/2 Kg Piept De Curcan1/2 Kg Piept De Curcan
CeapăCeapă
SareSare
11
Feliați fripturile și serviți pe un pat de orez de creveți, stivele de guacamole alături.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GuacamolGuacamol
CrevețiCreveți
FripturăFriptură
OrezOrez
12
Încingeți stivele de guacamole cu brânză sfărâmată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Se SfărâmăBrânza Se Sfărâmă
GuacamolGuacamol

Vin recomandat: Cava, Grenache, Shiraz

Chili în meniu? Încercați asocierea cu Cava, Grenache și Shiraz. Aceste roșii suculente nu au prea mult tanin (important pentru alimentele picante), dar un vin spumant precum cava poate îmblânzi căldura și mai bine.
50% Xarel-lo, 30% Macabeo și 20% Parellada în vârstă de 18 luni pe drojdie fac din această cava o valoare incredibilă. Bulele Delicate, cu o textură mătăsoasă și o mineralitate calcaroasă, fac această băutură cava ca șampania NV.
50% Xarel-lo, 30% Macabeo și 20% Parellada în vârstă de 18 luni pe drojdie fac din această cava o valoare incredibilă. Bulele Delicate, cu o textură mătăsoasă și o mineralitate calcaroasă, fac această băutură cava ca șampania NV.
50% Xarel-lo, 30% Macabeo, and 20% Parellada aged for 18 months on the lees make this cava an incredible value. Delicate bubbles with a silky texture and a chalky minerality make this cava drink like NV Champagne.
DificultateGreu
Gata În35 m.
Porții4
Scor De Sănătate65
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista