Chili de pui cu Pesto

Chili de pui cu Pesto
Rețeta Chili de pui cu Pesto ar putea satisface pofta ta americană în jur 45 minute. Această rețetă servește 4 și costă 2,0 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 291 calorii, 27G de proteine, și 9g de grăsime pe porție. Un amestec de pesto clasic, ulei vegetal, fasole de fasole cannellini și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma uleiul vegetal, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cafea Cu Afine # SundaySupper ca desert. Acesta va fi un hit la dvs Super Bowl eveniment. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este destul de bun. Încercați Pesto Chili Arahide, Asiatice Pesto Umplute Chili Glazurate Somon, și Creveți de usturoi Chili ușor la grătar cu Pastan și Pesto pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul într-un cuptor olandez la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor OlandezCuptor Olandez
2
Se adauga ceapa si carnea de pui; saut 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
CeapăCeapă
3
Adăugați morcovul, ardeiul gras și țelina; saut 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei GrasArdei Gras
MorcovMorcov
țelinățelină
4
Adăugați ardei iute și următoarele 6 ingrediente (ardei iute deși bulion); aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei IuteArdei Iute
BulionBulion
5
Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 25 de minute. Se amestecă Pesto clasic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată DecongelatăMazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
6
Notă: chili și pesto pot fi făcute înainte și congelate timp de până la 3 luni. Pregătiți și înghețați 3 linguri de Pesto clasic. Pregătiți chili-ul fără Pesto clasic și lingurați-l într-un recipient sigur pentru congelator. Se răcește complet la frigider; acoperiți și congelați. Decongelați chili și pesto în frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei IuteArdei Iute
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată DecongelatăMazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
7
Puneți chili într-o tigaie mare; gatiti la foc mediu-mic pana se incalzeste bine, amestecand ocazional. Se amestecă Pesto clasic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei IuteArdei Iute
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată DecongelatăMazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie

Vin recomandat: Cava, Grenache, Shiraz

Cava, Grenache și Shiraz sunt alegeri excelente pentru Chili. Aceste roșii suculente nu au prea mult tanin (important pentru alimentele picante), dar un vin spumant precum cava poate îmblânzi căldura și mai bine. Un vin pe care l-ați putea încerca este Marques de Caceres Cava. Are 4,7 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 16 dolari.
Marques de Caceres Cava
Marques de Caceres Cava
Culoare paie palidă reînviată de bule fine. Buchet de citrice cu note de brioșă. Fermecător și rotund în gură, cu o structură răcoritoare, echilibrată. Finisaj plin de viață care evidențiază bulele sale fine.Un aperitiv răcoritor, această Cava se căsătorește bine cu pește și fructe de mare, paste, orez, mâncăruri picante, bucătărie asiatică și toate tipurile de deserturi.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate20
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista