Chili de năut marocan ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul principal al felului de mâncare. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 289 calorii, 14g de proteine, și 7g de grăsime per portie. Această rețetă servește 4. Pentru $1.15 pe portie, această rețetă acoperă 25% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este perfect pentru Super Bowl. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de piper, boia de ardei, naut și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular spectaculos de 86%. Încercați Chili De Năut Marocan, Tocană Marocană De Năut, și Supă de năut marocan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți uleiul într-o cratiță mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Adăugați ceapa, țelina, morcovul și usturoiul în tigaie; sotati 5 minute. Se amestecă chimenul și următoarele 7 ingrediente (prin piper roșu); gatiti 1 minut, amestecand constant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Roșu
Morcov
țelină
Usturoi
Chimen
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Adăugați 1 1/2 căni de apă, pastă de roșii, năut și roșii; aduceți la fierbere. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 20 de minute. Se amestecă cilantro și sucul.