Chili Alb V

Chili Alb V
White Chili v necesită în jur 8 ore și 5 minute de la început până la sfârșit. Pentru $1.55 pe portie, veți obține un curs principal care servește 9. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 464 calorii, 32g de proteine, și 6g de grăsime pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână usturoi, piper cayenne, bulion de pui și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a folosi chimenul măcinat, puteți urma acest fel principal cu Mousse De Ciocolată Marocană ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Este adus la tine de Allrecipes. Super Bowl va fi și mai special cu această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este bun. Rețete similare sunt Al 6-lea concurs anual de Chili :intrarea # 6-Crock Pot Jalapeno Popper White Chicken Chili, Chili de pui alb Chipotle cu porumb și fasole albă {fără Gluten}, și Chili Alb.

Instrucțiuni

1
Combinați fasolea albă nordică, roșiile zdrobite, ardeii iute verzi, puiul gătit, bulionul de pui, condimentul taco, ardeiul cayenne, chimenul măcinat, oregano Mexican măcinat, maghiranul măcinat și usturoiul tocat într-un aragaz lent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii ZdrobiteRoșii Zdrobite
Maghiran UscatMaghiran Uscat
Oregano MexicanOregano Mexican
Amestec De Condimente TacoAmestec De Condimente Taco
Pui FiertPui Fiert
Supă De PuiSupă De Pui
Ardei Iute VerdeArdei Iute Verde
Usturoi TocatUsturoi Tocat
Chimen MăcinatChimen Măcinat
Fasole AlbăFasole Albă
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz LentAragaz Lent
2
Gatiti la foc mic pana cand aromele sunt bine amestecate, aproximativ 8 ore.

Echipamente

Vin recomandat: Cava, Grenache, Shiraz

Chili funcționează foarte bine cu Cava, Grenache și Shiraz. Aceste roșii suculente nu au prea mult tanin (important pentru alimentele picante), dar un vin spumant precum cava poate îmblânzi căldura și mai bine. Totus Tuus Cava cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 18 dolari pe sticlă.
Totus Tuus Cava
Totus Tuus Cava
Totus Tuus Cava prezintă arome strălucitoare de piersică, lămâie și coajă de portocală, cu o notă de lemn dulce. Vinul este concentrat, tactil și dens în gură, cu un caracter sappy, pietros pentru aromele sale de citrice, fructe de groapă și anason. Arată bogăția și vivacitatea în gură, iar finisajul luminos este lung.
DificultateExpert
Gata În8 hrs, 5 m.
Porții9
Scor De Sănătate46
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista