Chili afumat este un fără gluten rețetă cu 8 porții. Pentru $1.75 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 17g de proteine, 18g de grăsime, și un total de 334 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Funcționează bine ca un fel principal accesibil. Acesta va fi un hit la dvs Super Bowl eveniment. Dacă aveți ardei chile, zahăr granulat, semințe de fenicul și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Cu o lingură scor de 51%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare includ Chili Afumat, Queso De Chili Afumat, și Chili Simplu De Cârnați Afumați.
Instrucțiuni
1
Încălziți uleiul într-un cuptor olandez mare sau într-o oală mare, cu fund greu, cu un capac etanș la foc mediu-mare până când strălucește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
2
Adăugați carnea de vită, carnea de porc și cârnații și gătiți, amestecând pentru a rupe carnea cu o lingură de lemn, până când carnea se rumeneste și nu rămân bucăți de roz, aproximativ 5 până la 6 minute.Se amestecă ceapa, feniculul, ardeii iute, usturoiul, pudra de chili, chimenul, 1 linguriță de sare, semințele de fenicul, ardeiul cayenne și pasta de roșii și se fierbe până când legumele se înmoaie, aproximativ 4 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
Pesmet, Câteva Pumni
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Brânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
3
Adăugați berea și aduceți la fierbere. Se fierbe la foc mic până când aroma de bere este gătită, aproximativ 5 minute. Se amestecă restul de 1 linguriță de sare, roșii, fasole și zahăr.Aduceți chili-ul la fierbere, acoperiți, reduceți focul la minim și fierbeți până când fasolea este fragedă, aproximativ 1 1/2 ore. Gustați și condimentați cu sare după cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, Opționale
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
Suc De Lămâie, Opțional
1/2 Kilogram De Eglefin Tocat
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
4
Serviți chili-ul garnisit cu scallions, smântână și, desigur, un pahar de bere afumată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
Cava, Grenache și Shiraz sunt alegeri excelente pentru Chili. Aceste roșii suculente nu au prea mult tanin (important pentru alimentele picante), dar un vin spumant precum cava poate îmblânzi căldura și mai bine. Casteller Cava Brut cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.