Chileatole roșu cu legume de toamnă

Chileatole roșu cu legume de toamnă
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Chileatole roșu cu legume de toamnă. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 196 calorii. Această rețetă fără gluten și vegană servește 6 și costă $3.47 pe portie. Mergeți la magazin și ridicați imagine brand bulion de legume, urechi porumb, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 114 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este solid. Încercați Curry roșu thailandez cu legume, Legume De Toamnă, și Legume Prăjite De Toamnă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Tăiați sâmburii din 1 porumb ureche.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Porumb Pe știuletePorumb Pe știulete
2
Tăiați restul de 2 Spice porumb (inclusiv știulete) transversal în bucăți de 1 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Porumb Pe știuletePorumb Pe știulete
3
Încălziți uleiul într-o oală grea de 4 litri la foc moderat până când este fierbinte, dar nu fumează, apoi gătiți ardei iute, usturoi și ceapă, amestecând ocazional, până când ceapa este aurie palidă, aproximativ 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei IuteArdei Iute
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
4
Se ia de pe foc și se transferă amestecul de chile într-un castron cu o lingură cu fante, presând amestecul pe partea laterală a oalei pentru a lăsa în urmă cât mai mult ulei posibil. Nu curățați oala; va rămâne o peliculă subțire de ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei IuteArdei Iute
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
BolBol
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
5
Pur și jumătate de amestec de chile cu 1 cană de bulion și 2 1/4 lingurițe masa harina într-un blender până se omogenizează, apoi forțați pur și pur și simplu printr-o sită cu ochiuri medii cu o spatulă de cauciuc într-un castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(amestec De Masa De Porumb)(amestec De Masa De Porumb)
BulionBulion
Ardei IuteArdei Iute
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
SitaSita
BolBol
6
Amestecul de chile rămas pur de aproximativ, 1 cană bulion și restul de 2 1/4 lingurițe masa harina în același mod, forțând prin sită în același castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(amestec De Masa De Porumb)(amestec De Masa De Porumb)
BulionBulion
Ardei IuteArdei Iute
Echipamente pe care le vei folosi
SitaSita
BolBol
7
Se încălzește uleiul rămas în oală la foc moderat până când este fierbinte, dar nu fumează, apoi se gătește chile pur și simplu, amestecând continuu, până când ajunge la fierbere și este ușor îngroșat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei IuteArdei Iute
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
8
Se amestecă restul de 4 căni de bulion și se aduce la foc mic, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BulionBulion
9
Se amestecă porumbul (sâmburi și bucăți), ciupercile, fasolea verde, cartofii și epazotul și se fierbe ușor, neacoperit, amestecând ocazional, până când fasolea este fragedă, 15 până la 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole VerdeFasole Verde
CiuperciCiuperci
CartofiCartofi
EpazotEpazot
FasoleFasole
PorumbPorumb
10
Chileatole subțire cu puțin mai mult bulion sau apă pentru a obține o consistență ușoară a supei cremă, apoi amestecați sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă UșoarăCremă Ușoară
BulionBulion
ApăApă
SareSare
SupăSupă

Vin recomandat: Cava, Grenache, Shiraz

Chili funcționează foarte bine cu Cava, Grenache și Shiraz. Aceste roșii suculente nu au prea mult tanin (important pentru alimentele picante), dar un vin spumant precum cava poate îmblânzi căldura și mai bine. Ai putea încerca Gramona la Cuvee Cava. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,6 din 5 stele și un preț de aproximativ 22 de dolari pe sticlă.
Gramona La Cuvee Cava
Gramona La Cuvee Cava
Culoare galben paie. Intensitate bună și definiție pe nas cu arome de fructe de piatră de piersică, loquat, măr și pere. Un indiciu citric de coajă de lămâie oferă prospețime. Note de unt și o notă subtilă de specii și miere.Vinul este bun la intrare, cu corp mediu la gust, cu o greutate bună de fructe și o mousse crocantă bine integrată. Finisaj revigorant și aciditate susținută.Acest vin poate fi savurat pe tot parcursul mesei, de la ' aperitiv 'până la'digestiv'. Gastronomic și versatil.Amestec: 70% Xarel.lo, 30% Macabeu
DificultateExpert
Gata În114 hrs
Porții6
Scor De Sănătate19
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
OcaziiToamna
Revista