Chile-sandvișuri de porc marinate pe rulouri Cemita
Chile-marinat sandwich-uri de porc pe role Cemita ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. O porție conține 788 calorii, 47G de proteine, și 43G de grăsime. Pentru $4.3 pe portie, această rețetă acoperă 38% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână ulei vegetal, oregano, ardei iute guajillo și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma avocado, puteți urma acest fel principal cu Înghețată De Avocado Cu Nucă De Cocos ca desert. Este adus la tine de Epicurious. Cu o lingură scor de 73%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt Chile-sandvișuri de porc marinate pe rulouri Cemita, Carne de porc marinată în Chile Colorado, și Cemita A Tras Pizza De Porc.
Instrucțiuni
1
Aruncați tulpinile de chile și tăiați ardeii guajillo și ancho deschideți longitudinal cu foarfece de bucătărie. Aruncați semințele și coastele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ancho Ardei Iute
Piper Guajillo
Ardei Iute
Semințe
Coaste
2
Încălziți o tigaie grea uscată de 10 până la 12 inci sau o grătar la foc moderat până la fierbinte, apoi prăjiți ardei iute, câteva la un moment dat, întorcându-vă și apăsând cu clești, până când se înmoaie și parfumat, aproximativ 10 secunde pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Iute
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
Clește
3
Transferați ardeii iute într-un castron, apoi acoperiți cu apă fierbinte și înmuiați până se înmoaie, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Iute
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
1
Tăiați grăsimea și tendoanele din carne de porc și lira între 2 foi de hârtie de ceară cu partea plată a unui pounder de carne sau cu un sucitor până când carnea are o grosime de aproximativ 1/8 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne
Carne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Tenderizer De Carne
știft De Rulare
Hârtie De Ceară
1
Încălziți tigaia la foc mic până când este fierbinte, apoi prăjiți chimen, boabe de piper, cuișoare și scorțișoară, amestecând continuu, până când parfumat și chimenul este o nuanță mai închisă, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De Piper
Scorțișoară
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Chimen
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
2
Transferați condimentele fierbinți într-un blender și adăugați oțet, usturoi, oregano, sare și ardei iute înmuiați cu aproximativ 1/3 cană de apă înmuiată, apoi amestecați până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Oțet
Ardei Iute
Usturoi
Condimente
Apă
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
3
Transferați jumătate din pasta de chile într-un recipient etanș și răciți sau congelați pentru o altă utilizare, apoi puneți restul într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De Chili
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
4
Întindeți un strat subțire de pastă de chile în mijlocul unei foi de folie de plastic suficient de mare pentru a înfășura toată carnea și puneți 1 cotlet de porc peste pastă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De Chili
Cotlet De Porc
Kilograme De Mure (aproximativ
Carne
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Plastic
5
Întindeți deasupra un strat subțire de pastă de chile, apoi continuați să stratificați carnea, întinzând fiecare bucată cu pastă de chile. Înfășurați carnea de porc stivuită în folie de plastic și marinați, răcită, cel puțin 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De Chili
Kilograme De Mure (aproximativ
Carne
Carne De Porc
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Plastic
1
Încălziți 1 1/2 linguri de ulei într-o tigaie grea de 12 inci la foc moderat până când este fierbinte, dar nu fumează. Se condimentează Cotletele de porc cu sare și saut, în loturi, adăugând mai mult ulei după cum este necesar, până când sunt fierte, 1 până la 2 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De Porc
Sare
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
2
Transferați cotletele fierte pe o foaie de folie și păstrați-le la cald învelite în folie.
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Aluminiu
3
Preîncălziți broilerul.
Echipamente pe care le vei folosi
Pui Broiler
4
Tăiați rulourile pe jumătate orizontal și aranjați, tăiați părțile în sus, pe o foaie mare de copt. Chiflele se fierb la aproximativ 6 inci de la căldură până devin aurii, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rola
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
5
Înjumătățiți, gropiți și zdrobiți ușor avocado în coajă cu o furculiță, apoi întindeți gros pe părțile tăiate ale rulourilor. Condimentează avocado cu sare, apoi acoperă cu papalo. Faceți sandvișuri cu carne de porc, brânză, chipotles (dacă utilizați), ceapă și roșii, presând sandvișuri împreună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Chipotle In Sos Adobo, Tocat Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
Cava, Grenache și Shiraz sunt alegeri excelente pentru Chili. Aceste roșii suculente nu au prea mult tanin (important pentru alimentele picante), dar un vin spumant precum cava poate îmblânzi căldura și mai bine. Ai putea încerca peșteri Roger Goulart Gran Reserva Cava. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,7 din 5 stele și un preț de aproximativ 23 de dolari pe sticlă.