Chile-friptură frecat cu porumb și piper roșu savura

Chile-frecat friptură cu porumb și piper roșu savura ar putea fi doar felul principal pe care il cautati. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 6 și costă $3.89 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 27G de proteine, 8g de grăsime, și un total de 226 calorii. Acesta va fi un hit la dvs ziua valentin eveniment. Un amestec de coriandru, boia de ardei, zahăr brun și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este bun. Încercați Chile-friptură frecată cu porumb cremă, Cafea și Ancho Chile Fusta friptură cu Verde Chile-Apple Relish, și Chile Frecat Friptură pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru a pregăti gustul, periați uleiul peste porumb și ardei gras.
Așezați porumbul și ardeiul gras pe grătarul acoperit cu spray de gătit; grătiți 20 de minute sau până se rumenesc ușor, întorcându-se la fiecare 5 minute.
Așezați ardeiul gras într-o pungă de plastic cu fermoar; sigiliu.
Lăsați să stea 10 minute.
Scoateți piperul din pungă; se curăță și se toacă.
Puneți piperul într-un castron mare.
Tăiați sâmburii din spice de porumb pentru a măsura 2 1/2 căni; se adaugă la ardeiul gras. Se amestecă ceapa și următoarele 4 ingrediente (prin 1/4 linguriță sare).
Pentru a pregăti friptura, combinați 1/2 linguriță de sare, pudră de ceapă și următoarele 7 ingrediente (prin piper negru); frecați amestecul de sare uniform peste fripturi.
Așezați fripturile pe un grătar acoperit cu spray de gătit; grătiți 5 minute pe fiecare parte sau până la gradul dorit de coacere.
Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Un vin ai putea încerca este provenience Vineyards Napa Valley Merlot. Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 34 de dolari.
![Napa Valley Merlot]()
Napa Valley Merlot
Merlotul nostru din 2006 nu este timid, cu nuanța sa profundă și întunecată de granat și aromele abundente de negru bogatcireșe, cassis și cuișoare. Taninurile abordabile, integrate, încadrează fructul întunecat Generosarome și acoperă palatul cu catifea moale. Finisajul lung, Fructat, dantelat cu condimente de toamnă,se termină cu un zing de afine plin de viață. "Acesta este un vin foarte elegant dintr-o epocă superbă. Iaasta, Miles!"râde vinificatorul Tom Rinaldi, cu o referire la filmul lateral.