Chile-curcan prăjit cu Chorizo-umplutură de pâine de porumb

Chile-curcan prăjit cu Chorizo-umplutură de pâine de porumb
Chile-curcan prăjită cu Chorizo-porumb pâine umplutura ar putea fi doar felul principal pe care il cautati. Această rețetă servește 12. Pentru $13.68 pe portie, această rețetă acoperă 73% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 5016 calorii, 700g de proteine, și 209g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 30 de minute. Mergeți la magazin și ridicați ardei iute ancho, Unt, Ardei iute poblano și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Recunostintei eveniment. Cu o lingură scor de 81%, acest fel de mâncare este minunat. Încercați Piept de curcan prăjit cu pâine de porumb-umplutură de salvie și sos de coniac, Umplutură de pâine de porumb și Chorizo, și Chorizo Umplutură De Pâine De Porumb pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți broilerul și poziționați un raft la 8 inci de căldură. Se fierbe porumbul, întorcându-se, până se carbonizează ușor, aproximativ 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PorumbPorumb
Echipamente pe care le vei folosi
Pui BroilerPui Broiler
2
Lăsați să se răcească ușor, apoi tăiați sâmburii din știuleți.
3
Într-un robot de bucătărie, tocați chorizo în bucăți de 1/2 inch. Într-o tigaie mare, gătiți chorizo la foc moderat, amestecând ocazional, până când grăsimea este redată, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Pepper Jack Rasă, împărțităBrânză Pepper Jack Rasă, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
TigaieTigaie
4
Scurgeți chorizo-ul și transferați-l pe o farfurie căptușită cu un prosop de hârtie; aruncați grăsimea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Pepper Jack Rasă, împărțităBrânză Pepper Jack Rasă, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
5
Ștergeți tigaia și topiți cele 4 linguri de unt solid în ea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Adăugați ceapa, țelina, usturoiul, poblanos și cimbru și gătiți la foc moderat, amestecând ocazional, până se înmoaie, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper PoblanoPiper Poblano
țelinățelină
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
CimbruCimbru
7
Răzuiește într-un castron mare.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
8
Adăugați chorizo, sâmburi de porumb, pâine de porumb, unt topit și bulion. Se condimentează cu sare și piper și se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Boabe De PorumbBoabe De Porumb
Pâine De PorumbPâine De Porumb
Brânză Pepper Jack Rasă, împărțităBrânză Pepper Jack Rasă, împărțită
UntUnt
StocStoc
9
Lasă să se răcească.
10
Preîncălziți cuptorul la 45
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
11
Puneți anchos într-un castron mediu și acoperiți cu apă fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
12
Lăsați să se înmoaie până se înmoaie, aproximativ 30 de minute.
13
Se scurge bine. Într-un robot de bucătărie, curățați anchosul cu usturoiul și untul până se omogenizează. Se condimentează cu sare și piper. Frecați 2 linguri de pastă ancho în cavitatea principală a curcanului. Slăbiți pielea de la gât și extindeți cu atenție mâinile până la coapsă și picior. Frecați pasta de ancho rămasă sub piele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
UntUnt
UsturoiUsturoi
Toată TurciaToată Turcia
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
14
Umpleți ușor cavitatea principală a curcanului cu 5 căni de umplutură și legați picioarele împreună cu șnurul de bucătărie. Puneți 1 cană de umplutură în cavitatea gâtului și puneți pielea suplimentară dedesubt sau fixați-o cu scobitori. Puneți umplutura rămasă într-un vas de copt de 3 litri cu unt și stropiți cu 1 cană de bulion.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UmpluturăUmplutură
Toată TurciaToată Turcia
StocStoc
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De BucătărieSfoară De Bucătărie
Tava De CoptTava De Copt
ScobitoriScobitori
15
Puneți curcanul într-o tigaie foarte mare și condimentați-l cu sare și piper. Prăjiți curcanul timp de 30 de minute, apoi reduceți focul la 37
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Toată TurciaToată Turcia
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
16
Adăugați 1 cană de stoc în tigaia de prăjire și prăjiți curcanul timp de 3 ore mai mult sau până când un termometru citit instantaneu introdus într-o coapsă interioară înregistrează 180 și umplutura înregistrează 16
Ingrediente de care veți avea nevoie
UmpluturăUmplutură
Toată TurciaToată Turcia
StocStoc
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
17
Acoperiți curcanul liber cu folie dacă pielea se rumeneste rapid.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată TurciaToată Turcia
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
18
Transferați curcanul pe o tăietură, acoperiți cu folie și lăsați să se odihnească 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată TurciaToată Turcia
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
19
Coaceți umplutura în vasul de copt timp de aproximativ 30 de minute sau până când este încălzită și crocantă deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UmpluturăUmplutură
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
CuptorCuptor
20
Între timp, turnați sucurile de tigaie într-o ceașcă mare de măsurare din sticlă. Îndepărtați grăsimea. Într-o ceașcă mică, bateți 1/2 cană din stoc cu făina și puneți-o deoparte. Puneți tigaia peste 2 arzătoare la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
StocStoc
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De MăsurareCupa De Măsurare
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
BatetiBateti
21
Adăugați restul de 2 1/2 căni de stoc și aduceți la foc mic. Folosind o lingură de lemn, răzuiți orice bucăți rumenite din partea inferioară și laterală a tigaiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
StocStoc
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura De LemnLingura De Lemn
TigaieTigaie
22
Adăugați sucurile de tigaie rezervate în tigaia de prăjire, apoi strecurați printr-o sită fină într-o cratiță medie. Fierbeți sucurile la foc mare până se reduc la 3 căni, aproximativ 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
SitaSita
23
Se amestecă amestecul de făină și se fierbe până se îngroașă, aproximativ 5 minute. Condimentați sosul cu sare și piper și transferați-l într-o barcă cu sos încălzită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
Gravy BoatGravy Boat
BatetiBateti
24
Sculptați curcanul și serviți cu sosul și umplutura de pâine de porumb din curcan și vasul de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cornbread UmpluturaCornbread Umplutura
Toată TurciaToată Turcia
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt

Vin recomandat: Cava, Grenache, Shiraz

Chili poate fi asociat cu Cava, Grenache și Shiraz. Aceste roșii suculente nu au prea mult tanin (important pentru alimentele picante), dar un vin spumant precum cava poate îmblânzi căldura și mai bine. Un vin pe care l-ați putea încerca este Masia Puigmolto Can Xa brut Cava. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 16 dolari.
Masia Puigmolto Can Xa Brut Cava
Masia Puigmolto Can Xa Brut Cava
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 30 m.
Porții12
Scor De Sănătate96
Revista