Chile-Curcan Frecat

Chile-Curcan Frecat
Chile-frecat Turcia ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 10 și costă 3,03 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 89G de proteine, 33g de grăsime, și un total de 861 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de zahăr brun, curcan, usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Chile-curcan fript frecat, Chile-mușchi frecat și Chile verde Nachos, și Chile-Aripi Frecate.

Instrucțiuni

1
Folosind foarfece de bucătărie, tăiați guajillo și ardei iute ancho de-a lungul unei părți; așezați semințele într-un castron mare; pus deoparte. Deschideți ardeii iute și puneți-l într-o tigaie mare uscată la foc mediu. Gatiti, intorcand o data, pana se umfla usor si se prajeste, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ancho Ardei IuteAncho Ardei Iute
Piper GuajilloPiper Guajillo
Ardei IuteArdei Iute
SemințeSemințe
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
BolBol
2
Adăugați chiles de arrutrbol și semințe de chimen; toast până parfumat, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De ChimenSemințe De Chimen
Ardei IuteArdei Iute
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
3
Transferați în castron cu semințe de chile, adăugați 4 căni de apă clocotită și lăsați să se înmoaie până se înmoaie, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei IuteArdei Iute
SemințeSemințe
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Amestec pur de chile cu lichid de înmuiere, ceapă și usturoi într-un blender.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
Ardei IuteArdei Iute
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
1
Combinați berea, zahărul brun, 1 buchet de oregano, 1 cană de sare, 3 căni de pastă de chile și 8 căni de apă într-o oală foarte mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr BrunZahăr Brun
Pastă De ChiliPastă De Chili
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
StocStoc
ApăApă
BereBere
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2
Adăugați curcan, acoperiți și răciți cel puțin 12 ore și până la 14 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată TurciaToată Turcia
3
Scoateți curcanul din saramură; se usucă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată TurciaToată Turcia
SaramurăSaramură
4
Așezați, cu pieptul în sus, pe un suport așezat într-o tigaie mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
5
Se amestecă restul de 2 1/2 linguriță de sare în restul de 1 1/2 căni de pastă de chile. Lucrând de la capătul gâtului curcanului, slăbiți ușor pielea de pe sâni și frecați sub piele și peste tot în afara păsării. Răciți curcanul cel puțin 8 ore și până la 12 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De ChiliPastă De Chili
Toată TurciaToată Turcia
SareSare
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
6
Preîncălziți cuptorul la 375 buc. F. umpleți curcanul cu ceapă, usturoi și grămada rămasă de oregano; legați picioarele împreună cu sfoară de bucătărie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
UsturoiUsturoi
Toată TurciaToată Turcia
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De BucătărieSfoară De Bucătărie
CuptorCuptor
7
Adăugați bulion și 2 căni de apă în tigaie și prăjiți curcanul 30 de minute. Reduceți temperatura cuptorului la 325 km f și prăjiți, ungând la fiecare 30-40 de minute cu unt topit, adăugând mai mult bulion sau apă după cum este necesar pentru a menține puțin lichid în tigaie și tentând cu folie dacă curcanul se rumeneste prea repede, până când un termometru citit instantaneu introdus în cea mai groasă parte a coapsei înregistrează 165 km f, cu 2 1/2-3 ore mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Toată TurciaToată Turcia
BulionBulion
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
CuptorCuptor
TigaieTigaie
8
Transferați curcanul într-un platou; cort cu folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată TurciaToată Turcia
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
9
Lăsați să se odihnească cel puțin 30 de minute înainte de sculptură.
10
Între timp, strecurați picăturile de tigaie într-o cană de măsurare.
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De MăsurareCupa De Măsurare
TigaieTigaie
11
Lăsați să stea 30 de minute, apoi degresați grăsimea de pe suprafață. Se aduce la fierbere într-o cratiță medie; reduceți focul și fierbeți până se reduce la 1 cană. Se amestecă sucul de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
12
Garnisiți curcanul după dorință și serviți cu sos de tigaie alături.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată TurciaToată Turcia
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie

Vin recomandat: Cava, Grenache, Shiraz

Chili poate fi asociat cu Cava, Grenache și Shiraz. Aceste roșii suculente nu au prea mult tanin (important pentru alimentele picante), dar un vin spumant precum cava poate îmblânzi căldura și mai bine. Weinert Cavas de Weinert cu un rating de 4, 6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 27 de dolari pe sticlă.
Weinert Cavas de Weinert
Weinert Cavas de Weinert
"Din podgoriile selecte din Lujan de Cuyo, acest amestec de malbec, cabernet Sauvignon și merlot este unul dintre cele mai strălucitoare și mai clare exemple ale stilului lui Weinert..."- Vin Și Băuturi Spirtoase 93/100
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate34
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista