Chile Crusted Rack de miel

Chile Crusted Rack de miel
Chile Crusted Rack de miel necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 18g de proteine, 21g de grăsime, și un total de 389 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 2,3 USD pe porție. Dacă aveți la îndemână pudră de ancho chile, pesmet, frunze de cimbru și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. 11 persoane au fost impresionate de această rețetă. Funcționează bine ca fel principal. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este bun. Încercați Cremalieră de miel, Raft de miel cu crustă de ierburi, și Raft de miel cu crustă de ierburi pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
1
Într-o tigaie mare grea la foc mediu-mare, adăugați untul. Când untul este topit, adăugați șalotele și cimbru și sotati până se înmoaie, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară GroasăFrișcă Suplimentară Groasă
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Se adaugă pudra de chile și se amestecă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
3
Se adaugă firimiturile de pâine și se sotează până se rumenesc, aproximativ 5 minute. Condimentează, după gust, cu sare și piper negru proaspăt măcinat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
4
Scoateți firimiturile într-un castron mic și lăsați să se răcească.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
1
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
În aceeași tigaie mare la foc mare, încălziți uleiul. Lucrând în loturi, adăugați rafturile de miel în tigaie, cu partea rotunjită în jos. Căutați până se rumenesc, 3 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Transferați pe o placă de tăiere curată, cu fața în sus.
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
4
Întindeți 2 lingurițe de muștar peste fiecare raft. Apăsați toppingul de firimituri în muștar pe rafturi, împărțind în mod egal.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
5
Transferați pe o foaie de copt cu margini. Prăjiți la cuptor până la coacerea dorită, 25 de minute pentru bine Mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
6
Lăsați mielul să se odihnească cu 5 până la 7 minute înainte de feliere. Aranjați mielul feliat pe un platou de servire și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate10
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista