Chile-creveți prăjiți este un fără gluten, primar și pescatarian rețetă cu 10 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 112 calorii. Pentru $1.17 pe portie, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Dacă aveți la îndemână unt, oregano, suc de lămâie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 28 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Rețete similare sunt Creveți Prăjiți Cu Usturoi Cu Ulei De Chile Roșu, Creveți prăjiți cu Chile Gremolata, și Creveți prăjiți cu Chile Gremolata.
Instrucțiuni
1
Combinați 1/4 cană de ulei de măsline și următoarele 7 ingrediente într-un castron mare și aruncați bine. Acoperiți cu folie de plastic și răciți cel puțin 2 ore sau până la 6 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Plastic
Bol
2
Preîncălziți cuptorul la 45
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
3
Așezați o tigaie jellyroll de 15 x 10 inci în cuptor 10 minute sau până când este extrem de fierbinte. Răspândiți cu grijă creveții într-un singur strat peste tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Tigaie
4
Coaceți 8 minute, amestecând o dată la jumătatea gătitului.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
5
Scoateți din cuptor și adăugați imediat bulion sau apă, unt și restul de 2 linguri de ulei de măsline în tigaie. Se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline
Unt
Stoc
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Tigaie
6
Serviți în boluri puțin adânci, cu pâine bună și bere rece sau Riesling German uscat.
Creveții funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Un vin pe care l-ați putea încerca este Alois Lageder Terran Alpina Pinot Grigio Vigneti delle Dolomiti. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 16 dolari.