Chilaquiles De Jollyrogers
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Chilaquiles-ul lui Jollyrogers. O porție conține 367 calorii, 11g de proteine, și 22g de grăsime. Această rețetă servește 8. Pentru $1.54 pe portie, această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 4 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de oregano, brânză feta, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor este destul de rău. Încercați Chilaquiles Cha Cha Cha, Chilaquiles, și Chilaquiles pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți ceapa tocată și măslinele feliate în boluri mici separate și combinați fiecare cu 1/4 cană de oțet. Puneți deoparte la marinat. Între timp, încălziți uleiul vegetal într-o tigaie la foc mediu. Amestecați chorizo - ul, rupându-l în bucăți în timp ce gătește, aproximativ 10 minute.
Scoateți chorizo din tigaie și dați deoparte.
Încălziți 1/4 cană de ulei în tigaie și adăugați bucățile de tortilla, gătind și amestecând la foc mediu-mic până când abia începe să devină crocante și aurii la margini, aproximativ 10 minute.
Scoateți tigaia de pe foc și scurgeți tortilele; se toarnă 1 lingură de ulei într-o cratiță.
Încălziți cratița la foc mediu-mic până la cald, dar nu fumați.
Adăugați făina și gătiți și amestecați până se omogenizează, aproximativ 1 minut.
Se toarnă cele două sosuri de roșii, apă, chorizo rumenit, pudră de cacao, zahăr, 1 lingură de oțet, oregano și condimente taco. Fierbeți sosul aproximativ 5 minute pentru a amesteca aromele. Se amestecă ardei iute și tortilla tăiate cubulețe. Fierbeți încă aproximativ 10 minute, amestecând ocazional, până când tortilele s-au înmuiat și amestecul este gros.
Scurgeți ceapa și măslinele. Lingurați un strat de amestec de tortilla uniform într-un vas de copt de 2 litri sau într-un vas de servire și urmați cu un strat de aproximativ 2 linguri de ceapă marinată, apoi un strat de 2 linguri de măsline, urmat de un strat de 1/4 cană de parmezan. Repetați straturile de două ori mai mult.